Etiopian karvalampaan nappanahka

Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta

Vuoriton

Varren pituus 0,5" (n.1cm)

Step-sauma

Pisaranmuotoisia perforointeja

Resori ranteessa

Koneommeltu käsityönä

Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä

Valmistettu Euroopassa

Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka

ANASTASIA Lambnappa BEIGE Unlined

ANASTASIA-Lambnappa-BEIGE-Unlined-6
119,00 €

Kokotaulukko

Loppu

Etiopian karvalampaan nappanahka

Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta

Vuoriton

Varren pituus 0,5" (n.1cm)

Step-sauma

Pisaranmuotoisia perforointeja

Resori ranteessa

Koneommeltu käsityönä

Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä

Valmistettu Euroopassa

Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

Nämä Etiopian karvalampaan nahasta valmistetut käsineet ovat unelman pehmeät ja hengittävät – kuin toinen iho!
Malli on lyhyt ja vuoriton, joten se sopii hyvin lämpimälle säälle sekä ajokäsineeksi. Ranteen puolella on kuminauha, jonka ansiosta käsine on helppo pukea käteen ja se lisää myös istuvuutta. Käsineessä on koristeina viehättäviä pisaranmuotoisia perforointeja ja kämmenselän puolelta käsine on kaarrettuun muotoon ommeltu. Kämmenen puolella on myös painettu SAUSO-logo. Käsineessä on kauniita hienostuneita koristeita, mutta se ei ole kuitenkaan liian räväkkä. Käsineet ovat valmistettu perinteisellä pöytäleikkausmenetelmällä. Tämä takaa hyvän istuvuuden, koska ylimääräinen venyvyys on venytetty käsin pois nahasta, mutta siihen on kuitenkin jätetty varaa muotoutua käyttäjän käteen.Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: