Etiopian karvalampaan nappanahka Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta Vuoriton Varren pituus 0,5" (n.1cm) Step-sauma Pisaranmuotoisia perforointeja Resori ranteessa Koneommeltu käsityönä Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä Valmistettu Euroopassa Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka

ANASTASIA Lambnappa BLACK Unlined

ANASTASIA-Lambnappa-BLACK-Unlined-6
119,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

 • Etiopian karvalampaan nappanahka
 • Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta
 • Vuoriton
 • Varren pituus 0,5" (n.1cm)
 • Step-sauma
 • Pisaranmuotoisia perforointeja
 • Resori ranteessa
 • Koneommeltu käsityönä
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Valmistettu Euroopassa
 • Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka
Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Jaa share

Muut värit

Sakari Sauso Oy - käsityönä valmistettuja nahkahanskoja vuodesta 1929

Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Sukupolvelta toiselle siirtynyttä laadusta, istuvuudesta ja kestävyydestä tunnettua käsinevalmistusta jatkaa tänä päivänä hänen pojanpoikansa Sakari Sauso.

Nämä Etiopian karvalampaan nahasta valmistetut käsineet ovat unelman pehmeät ja hengittävät – kuin toinen iho!
Malli on lyhyt ja vuoriton, joten se sopii hyvin lämpimälle säälle sekä ajokäsineeksi. Ranteen puolella on kuminauha, jonka ansiosta käsine on helppo pukea käteen ja se lisää myös istuvuutta. Käsineessä on koristeina viehättäviä pisaranmuotoisia perforointeja ja kämmenselän puolelta käsine on kaarrettuun muotoon ommeltu. Kämmenen puolella on myös painettu SAUSO-logo. Käsineessä on kauniita hienostuneita koristeita, mutta se ei ole kuitenkaan liian räväkkä. Käsineet ovat valmistettu perinteisellä pöytäleikkausmenetelmällä. Tämä takaa hyvän istuvuuden, koska ylimääräinen venyvyys on venytetty käsin pois nahasta, mutta siihen on kuitenkin jätetty varaa muotoutua käyttäjän käteen.