Pesunkestävää lampaan nappanahkaa Vuoriton Etiopialaista lammasta Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta Varren pituus 0,5" (n.1cm) Pisaranmuotoisia perforointeja Koneommeltu käsityönä Sisäsauma Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä Valmistettu Euroopassa Joustavaa, pehmeää nahkaa Hyvin käteen muotoutuva Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka
+ 2 kuvaa lisää

ANASTASIA Washable lambnappa CAMEL Unlined

ANASTASIA-Washable lambnappa-COGNAC-Unlined-6
129,00 €

Kokotaulukko

 • Pesunkestävää lampaan nappanahkaa
 • Vuoriton
 • Etiopialaista lammasta
 • Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta
 • Varren pituus 0,5" (n.1cm)
 • Pisaranmuotoisia perforointeja
 • Koneommeltu käsityönä
 • Sisäsauma
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Valmistettu Euroopassa
 • Joustavaa, pehmeää nahkaa
 • Hyvin käteen muotoutuva
 • Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka
Pesunkestävä lampaan nappanahka Erikoiskäsitely Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahka kestää jopa päivittäistä vesi-saippuapesua. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

Pestävä nahkakäsine. Tässä mallissa käytetty nahka kestää usein toistuvaa/päivittäistä pesua vedellä ja saippualla. Hygieeninen vaihtoehto tavallisille nahkakäsineille. Karvalampaan nahkasta käsityönä valmistetut käsineet ovat pehmeät ja hengittävät - kuin toinen iho.
Lyhyt vuoriton malli, jossa viehättäviä pisaranmuotoisia perforointeja. Kämmenselän puolelta kaarrettuun muotoon ommeltu. Ranteessa kuminauha lisäämässä istuvuutta. Ohut, hengittävä nahka sopii hyvin lämpimälle säälle sekä ajokäsineeksi.
Tämän mallin lesti on hiukan kapea ja pitkä, joten se sopii erinomaisesti sirolle ja/tai pitkäsormiselle kädelle. Leveälle kädelle tai lyhyille sormille suosittelemme Crista-mallia, jonka lesti on hiukan leveämpi. Käsineen kuuluu aluksi istua todella napakasti, ja nahka muotoutuukin käytössä juuri käyttäjälle sopivaksi.

Pesuohje: Pue käsineet. Pese käsineet samoin kuin pesisit omat kätesi. Kastele, saippuoi kauttaaltaan, huuhtele. Kuivaa kevyesti enimmät vedet pyyhkeeseen, riisu käsineet. Anna käsineiden kuivua pyyhkeen päällä huoneenlämmössä. Muotoile käsineet käden muotoon, kun nahka on vielä hiukan nihkeä.
Vinkki! Nahkaa voi ajoittain hoitaa hieromalla sitä kevyesti pehmeällä kankaalla, esim. puuvillarievulla tai villasukalla. Nahan hierominen saa aikaan kitkaa ja nostaa pinnalle nahan rasvoja, ja se tuo nahkaan kiiltoa.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: