Naisten ruskeat kosketusnäyttökäsineet lämpimällä villavuorilla.

+ 5 kuvaa lisää
+ 8 kuvaa lisää

ANNIINA Kosketusnäyttökäsine Lambnappa DARK BROWN 100% Wool

ANNIINA TS-Lambnappa-DARK BROWN-100%Wool-6
129,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Naisten ruskeat kosketusnäyttökäsineet lämpimällä villavuorilla.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Etiopian karvalampaan nappanahkaa
  • Neulosvuori 100 % villaa
  • Kosketusnäyttöominaisuus etusormen ja peukalon päissä
  • Valmistettu käsityönä Euroopassa

Ruskeat naisten kosketusnäyttöhanskikkaat. Ohut ja pehmeä nahka yhdessä lämmittävän villavuorin ja kosketusnäyttöominaisuuden kanssa tekevät näistä toimivat yleiskäsineet välikaudelle ja läpi talven kaupunki- ja ajokäyttöön. Kosketusnäyttöjä on nykyään joka paikassa, mutta hygienian vuoksi on suotavaa suojatua käsineillä julkisilla paikoilla.

Käsityönä valmistetut käsineet mukautuvat käytössä juuri käteen sopiviksi. 

Huom. Jotkut paksulla panssarilasilla suojatut näytöt eivät toimi käsineiden kanssa.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: