Suomalaista poromokkaa 100 % silkkivuori Varren pituus 1"" (n. 2,5 cm) Hylkii kosteutta ja likaa Step-sauma Kämmenselässä kolme koristeommelta Käsin koneommeltu Ranne hieman kaarrettu Ranteen sivussa pieni halkio Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä Valmistettu Euroopassa Käsityötä alusta loppuun
+ 1 kuvaa lisää
+ 4 kuvaa lisää

AUNE Reindeer suede LIGHT BLUE 100% Silk

AUNE-Reindeer suede-LIGHT BLUE-100%Silk-6
159,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

 • Suomalaista poromokkaa
 • 100 % silkkivuori
 • Varren pituus 1"" (n. 2,5 cm)
 • Hylkii kosteutta ja likaa
 • Step-sauma
 • Kämmenselässä kolme koristeommelta
 • Käsin koneommeltu
 • Ranne hieman kaarrettu
 • Ranteen sivussa pieni halkio
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Valmistettu Euroopassa
 • Käsityötä alusta loppuun
Suomalaisen poron mokkanahka Suomalaisen poron mokkaa eli nahkakerroksen alempi puolisko. Poronnahka on luonnostaan ohutta, mutta hyvin kestävää. Poromokka on hyvin ylellisen tuntuista. Poromokan kaunis, pehmeä pinta on myös luonnostaan hiukan vettä hylkivää - se on todellinen pohjolan luksustuote.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Luksuslaatuisesta suomalaisesta poron mokasta käsityönä valmistetut käsineet tyyliin kuin tyyliin. Suomalainen poron nahka on materiaalina aivan omaa luokkaansa! Se on luontaisesti ohutta, erittäin kestävää sekä se tuntuu iholla silkkisen pehmeältä. Nahka myös luonnostaan hylkii vettä ja likaa, joten siksi se sopiikin hyvin kaikenlaisiin sääolosuhteisiin.
Käsineessä on luonnonsilkkivuori, joka tuntuu iholla pehmeältä ja hengittävältä ja sen ansiosta käsine on helppo sujauttaa käteen. Silkkivuoressa on hyvä lämmöneristys, mutta se kuitenkin tuntuu miellyttävän viileältä iholla. Se on myös materiaalina luja, vaikka onkin näin unelman kevyt.
Kämmenselässä on kolme klassista koristeommelta ja käsineen ranne on hieman kaarrettu. Tämä tuo käsineeseen pientä hienostunutta koristetta. Ranteen sivussa on myös pieni halkio, joka myös helpottaa käsineen pukemista. Käsineessä on sisäsauma, joka tekee siitä kauniin siron kädessä. Käsineen varren pituus on n.2,5 cm pitkä ja se peittää hyvin ranteen, joten se suojaa hyvin myös tuulelta.
Käsine sopii hyvin myös leveämmälle ranteelle, koska käsineen ranne on hieman väljempi ja se on helppo pukea käteen.
Nämä käsineet ovat käsin koneommeltu ja ne ovat valmistettu käyttäen vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää. Siinä ylimääräinen venyvyys venytetään käsineestä pois ja jätetään kuitenkin varaa muotoutua käyttäjänsä käteen. Tästä syystä käsine istuu täydellisesti eikä se pitkässäkään käytössä venähdä.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: