Pehmeä ja ohut nahkakäsine. Tässä mallissa käytetty nahka on käsitelty kestämään päivittäistä pesua vedellä ja saippualla.

CRISTA Washable Lambnappa Unlined CAMEL

CRISTA-Lambnappa-CAMEL-Unlined-6
129,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Pehmeä ja ohut nahkakäsine. Tässä mallissa käytetty nahka on käsitelty kestämään päivittäistä pesua vedellä ja saippualla.

Pesunkestävä lampaan nappanahka Erikoiskäsitely Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahka kestää jopa päivittäistä vesi-saippuapesua. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

 • Pesunkestävää lampaan nappanahkaa
 • Etiopialaista karvalammasta
 • Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta
 • Vuoriton
 • Varren pituus 1,2" (n.3cm)
 • Step-sauma
 • Koneommeltu käsityönä
 • Joustava ja pehmeä
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Valmistettu Euroopassa
 • Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka

Pehmeä ja ohut nahkakäsine. Tässä mallissa käytetty nahka on käsitelty kestämään päivittäistä pesua vedellä ja saippualla. Hygieeninen vaihtoehto tavallisille nahkakäsineille.
Käsineen pituus (lasketaan peukalosauman alareunasta) n. 3 cm, eli käsine peittää sopivasti ranteen. Ranteessa kämmenen puolella kuminauha lisäämässä istuvuutta. Malli on vuoriton. Luonnonmateriaalina nahassa saattaa olla luonnollista vaihtuvuutta sävyssä, sekä pieniä värivirheitä.

Pesuohje: Pue käsineet. Pese käsineet samoin kuin pesisit omat kätesi. Kastele, saippuoi kauttaaltaan, huuhtele. Kuivaa kevyesti enimmät vedet pyyhkeeseen, riisu käsineet. Anna käsineiden kuivua pyyhkeen päällä huoneenlämmössä. Muotoile käsineet käden muotoon, kun nahka on vielä hiukan nihkeä.
Vinkki! Nahkaa voi ajoittain hoitaa hieromalla sitä kevyesti pehmeällä kankaalla, esim. puuvillarievulla tai villasukalla. Nahan hierominen saa aikaan kitkaa ja nostaa pinnalle nahan rasvoja, ja se tuo nahkaan kiiltoa.


Reviews

4.8 /5


Yhteensä 5 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-11-22

Ihanan pehmeät ja hyvin istuvat

Kirjoittaja: 2020-10-06

Käsineet istuvat hyvin ja ne eivät juuri edes tunnu käsissä. Ruskea sävy on kaunis.

Kirjoittaja: 2020-10-06

Toimitusnopeus ja palvelu ovat huippuluokkaa. Pestävät ja käsidesiä kestävät, hieno idea. Upeat väritkin!<br /> Mahtavan laadukasta nahkaa ja huippuviimeistellyt.<br /> Itselläni sormiosan päät jäivät tyhjäksi eli joko sormeni ovat liian lyhyet tai olisi pitänyt tilata tiukempi koko ja luottaa väljentymiseen.

Kirjoittaja: 2020-10-02

Väri oli paljon vaaleampi ruskea kuin verkkokaupan kuvassa, siksi palautin tuotteen koska ei sovi ruskean takkini väreihin.<br /> Muuten pehmeää mukavaa nahkaa

Kirjoittaja: 2020-09-30

hyvin istuvat ja kätevät kun ovat pestävät.syksykäsineet kun vuorettomat.väri kivaa vaihtelua ns.klassikkomustalle.kapeahko malli...kannattaa ottaa huomioon koon valinnassa.itse ostin koon 7,5 sijaan 8 ja kokovalinta oli onnistunut ja sopiva.hyvä ostos!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote