Lämminvuorinen käsine peurannahasta. Kämmenselkä puuvillaneulosta.

EDIT Deer/cotton knit GREY/BLACK Cashmere blend

EDIT-Deer/cotton knit-GREY/BLACK-55%Cashmere45%Wool-8,5
129,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Lämminvuorinen käsine peurannahasta. Kämmenselkä puuvillaneulosta.

Peurannahkaa Nahan pinnassa on kaunis rakenne. Peurannahka on pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten, joten sitä käytetään useissa vuorittomissa käsineissä. Suomesta saatavan peurannahan määrä on hyvin rajoitettu, joten täydennämme valikoimaa Yhdysvalloista saadulla peuralla.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Peurannahkaa
  • 100% puuvillaneulosta kämmenselkä
  • Vuori cashmeresekoiteneulosta 55% cashmerea 55% villaa
  • Eurooppalaista käsityötä

Pehmeästä ja lämpimstä peurannahasta käsityönä valmistetttu klassinen käsine virkatulla neulosselällä. Käsineen sivussa halkio.

Ylellinen cashmerevuori on pehmeä ja lämmin. Käsineen nahka kestää usein käytössä pidempään kuin neulosvuori, joten käsineiden käyttöikää pidentääksemme, meillä on vuorinvaihtopalvelu asiakkaidemme iloksi.

Käsityönä valmistetut käsineet muotoutuvat käytössä juuri käyttäjälleen sopivaksi.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote