−30%

Lampaannahasta käsityönä valmistetut kevyet hanskat tyylikkääseen pukeutumiseen ja ajokäsineiksi. 

Ohut lampaannahka on miellyttävän hengittävät myös lämpimällä säällä kun haluat olla tyylikäs tai kaipaat suojaa auringolta tai lialta ja haluat pitää käsineitä esimerkiksi asioidessasi kaupassa tai liikennevälineissä. Nämä käsineet ovat piste i:n päälle tyylikkäässä pukeutumisessa. 

ENNI Hairsheep BEIGE/BLACK Unlined

ENNI-Hairsheepnappa-Unlined-BEIGE/BLACK-7
129,00 €
90,30 €Säästä 30%

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Lampaannahasta käsityönä valmistetut kevyet hanskat tyylikkääseen pukeutumiseen ja ajokäsineiksi. 

Ohut lampaannahka on miellyttävän hengittävät myös lämpimällä säällä kun haluat olla tyylikäs tai kaipaat suojaa auringolta tai lialta ja haluat pitää käsineitä esimerkiksi asioidessasi kaupassa tai liikennevälineissä. Nämä käsineet ovat piste i:n päälle tyylikkäässä pukeutumisessa. 

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Upeat naisten beiget ajokäsineet, joissa musta reunus

 • Etiopian karvalampaan nahkaa
 • Vuoriton
 • Varren pituus 1" (n. 2,5cm)
 • Driver-malli
 • Kiinnitys painonapilla
 • Koneommeltu käsityönä
 • Valmistettu pöytäleikkaus menetelmällä
 • Valmistettu Euroopassa
 • Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka

Lampaan nahasta käsin valmistetut, kevyet hanskat tyylikkääseen pukeutumiseen ja ajokäsineiksi. Persoonallisen ilmeen käsineille antavat sen upea perforoitu nahka ja kultaiset reunat.

Ohut lampaannahka on miellyttävän hengittävät myös lämpimällä säällä kun haluat olla tyylikäs tai kaipaat suojaa auringolta tai lialta ja haluat pitää käsineitä esimerkiksi asioidessasi kaupassa tai liikennevälineissä. Nämä käsineet ovat piste i:n päälle tyylikkäässä pukeutumisessa. 

Varsi on n. 2,5 cm pitkä ja se ulottuu ranteeseen asti. Käsine on vuoriton, joten ajamiseen jää hyvä ajotuntuma. 

Aivan omaa luokkaansa oleva etiopialaisen karvalampaan nappa on pehmeää ja joustavaa, joten se muotoutuu käyttäjänsä käteen. Karvalampaan nahka on ohuin kaikista käyttämistämme käsinenahoista, ja sopiikin aivan erityisen hyvin juuri vuorittomiin ajokäsineisiin. Nahka on hyvin hengittävää ja siinä säilyy hyvä kosketustuntuma. Tälle nahalle on myös ominaista kauniin kiiltävä pinta.

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta käsin pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan myös se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Valitse siksi aina alkuun mahdollisimman napakka käsine. Käsineet venyvät käytössä kämmenen leveyssuunnassa.

Tarkan nahkaleikkurin työpöydällä arvokkaat nahkat pystytään myös hyödyntämään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei mene hukkaan. Kaikki käyttämämme nahat saadaan ruoantuotannon sivutuotteena.

Käsineet on ommeltu käsityönä ompelukoneella ja saumatyyppi on step-sauma. Step-sauma on erittäin haastava saumatyyppi ja sen osaavat vain parhaat ompelijat.


  Miten valitsen oikean kokoiset käsineet?

  Löytääksesi oikean koon, mittaa suurempi kätesi (yleensä kirjoituskätesi) sen leveimmästä kohtaa ilman peukaloa. Käden ympärysmitta mitataan hyvin napakasti käden ympäriltä. Vinkki: Jos sinulla ei ole mittanauhaa, voit käyttää narua. Mittaa narulla kädenympärys ja se jälkeen mittaa narun pituus viivottimella. Tämän mittaustuloksen avulla saat valittua kokotaulukosta oikean kokosi. (Kokotaulukko löytyy jokaiselta tuotesivulta.)

  Jos mitta jää kahden koon väliin, suosittelemme pyöristämään lähimpään puolikkaaseen tai täyteen kokoon. Pyöristäessä lähimpään kokoon, harkitse sormiesi pituutta ja käden mallia. Jos sinulla on pitkät sormet tai pidät kynsiäsi pitkinä, valitse isompi koko. Jos kätesi malli taas on enemmän leveä kuin pitkänmallinen, valitse pienempi koko - näin sormet eivät ole liian pitkät.

  Käsineen tulee istua alussa napakasti, sillä nahka venyy hieman käytössä ja muotoutuu käteesi ajan kuluessa. Käsineen ei siis kuulu olla "mukavan löysä" alkuun, vaan niin napakka, että kämmenen sivusta nipistämällä käsine irtoaa kämmenestä vain muutaman millin.

  Sormien päissä olisi hyvä olla muutaman millimetrin vara, sillä käsineen sormilla on tapana hiukan lyhentyä käytössä. Tätä lyhentymistä voi ehkäistä venyttelemällä käsineitä säännöllisesti pituussuunnassa. Käsineen vuori myöskin kuluu nopeammin jos kynnet kokoajan osuvat sormenpäihin.

  Perussääntönä voi pitää sormien pituutta: jos käsineen sormet ovat tarpeeksi pitkät, käsine saa olla vaikka miten napakka - se kyllä muotoutuu käytössä, jo muutaman käyttökerran jälkeen voit huomata eron. Hyvin pitkäsormisien käyttäjien kohdalla tämä ei peruslestisissä käsineissä toteudu, vaan heidän kannattaa valita joku pitkäsormisista malleistamme.

  Käsiä on erilaisia niin paljon kuin on erilaisia ihmisiäkin. Joskus hyvin pitkät tai lyhyet ihmiset eivät löydä perusmallistoista täydellisesti sopivia vaatteita saatika käsineitä. Täydellisesti istuvat käsineet saadaan silloin ainoastaan mittatilauksena. Lue lisää mittatilauskäsineistä.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

create Ole ensimmäinen tuotearvostelija!
Arvioi meidät Googlessa Miten onnistuimme palvelemaan sinua? Asioit sitten verkossa tai myymälässämme niin kerro kokemuksistasi Googlessa.

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto