−20%

Lammasnappainen rukkanen turkisvuorilla. Reilu varren pituus ja rannekuminauha pitävät tuulen ja kylmän loitolla. 

+ 1 kuvaa lisää

HENRIKA Lambnappa BLACK Lambfur

HENRIKA-Lambnappa-BLACK-Lambfur
129,00 €
103,20 € Säästä 20%

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Lammasnappainen rukkanen turkisvuorilla. Reilu varren pituus ja rannekuminauha pitävät tuulen ja kylmän loitolla. 

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

Lammasnappainen rukkanen turkisvuorilla. Reilu varren pituus ja rannekuminauha pitävät tuulen ja kylmän loitolla. 

  • Etiopian karvalampaan nappanahkaa
  • Vuorina karitsanturkis
  • Materiaalit sivutuotteita ruoantuotannosta
  • Valmistettu käsityönä

Klassinen nahkarukkanen, jossa kolme koristeommelta kämmenselässä. Vuorina pehmeä ja hyvin lämpöä eristävä lammasturkis.

Kapea ranne mahtuu hyvin takin hihan alle, pitäen ranteet lämpiminä. Ranteessa myös leveä kuminauha lisäämässä ranteen ostuvuutta, tuoden lisää lämmön eristystä.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto