Etsitkö todella kestäviä, klassisia ja ihanan pehmeitä käsineitä? Sitten nämä käsinommellut villisiannahkakäsineet ovat täydelliset juuri sinulle! 

+ 6 kuvaa lisää
+ 9 kuvaa lisää

IIDA Peccary CORK Unlined

IIDA-Peccary-CORK-Unlined-6,5
259,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Etsitkö todella kestäviä, klassisia ja ihanan pehmeitä käsineitä? Sitten nämä käsinommellut villisiannahkakäsineet ovat täydelliset juuri sinulle! 

Peccary-villisiannahkaa Peccary-villisiannahassa on ainutlaatuinen kuviointi, joka yhdessä nahan pehmeyden ja kestävyyden kanssa tekee siitä erinomaisen valinnan käsinemateriaaliksi ja jokaisesta käsineestä ainutlaatuisen.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

 • Peccary- villisian nahkaa
 • Nahan alkuperämaa on Peru
 • Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta
 • Vuoriton
 • Varren pituus on 1,2’’ (n. 3 cm)
 • Käsinommeltu
 • Kämmenselässä kolme koristeommelta
 • Halkiot ranteissa
 • Vastasauma
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Valmistettu Euroopassa
 • Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka

Etsitkö todella kestävää, klassisen kaunista ja täydellisesti istuvaa kevyttä käsinettä? Sitten nämä käsinommellut käsineet ovat täydelliset juuri sinulle!

Vuorittomassa käsineessä samettisen pehmeän nahan tuntee paremmin iholla, joka tekee tästä käsineestä uskomattoman miellyttävän kädessä. Ranteen puolella on pieni halkio, jonka ansiosta käsine on helppo pukea käteen. Käsivarren pituus on hieman lyhyempi, joten se sopii hyvin välikausikäsineeksi, kesään sekä ympärivuotiseen käyttöön ajokäsineenä.

Kämmenessä on kolme koristeommelta, jotka antavat sille klassisen ulkonöän. Klassinen korkinkruskea väri sopii hyvin monenlaisiin asuihin ja tyyleihin.

Käsineet on valmistettu perinteisellä pöytäleikkausmenetelmällä. Tämä on tärkein vaihe käsineen napakan istuvuuden kannalta. Jokainen nahka käsitellään erikseen. Pöytäleikkausmenetelmässä mestarileikkuri venyttää nahasta ylimääräisen venyvyyden jättäen siihen juuri sopivasti venyvyyttä, jotta käsine muotoutuu juuri käyttäjän käteen sopivaksi. Tämä takaa sen täydellisen istuvuuden, josta Sauson käsineet ovat tunnettu jo lähes sadan vuoden ajan. Nahkaa ei jää paljonkaan hukkaan, koska käsineessä on paljon pieniä osia, joten nahkat saadaan hyödynnettyä mahdollisimman tarkoin. Kaikki käyttämämme nahka saadaan ruokatalouden sivutuotteena.Nämä käsineet tuovat käyttäjälleen iloa moniksi vuosiksi!

Peccary-villisiannahka on luonnostaan paksua ja huokoista, joten lämmittää hyvin ollen samalla hyvin hengittävä materiaali. Peccary-villisiannahalle ominaista on kaunis mattainen pinta. Samettisen pehmeässä nahassa on peccarylle tyypilliset karvatuppojen jättämät kuvioinnit - kolme vierekkäistä pientä pistettä. Villieläimen nahasta valmistettujen käsineiden persoonalliseen luonteeseen kuuluu myös pienet elämän jäljet, joten jokainen pari on uniikki. Peccarynnahka kestää hyvin kulutusta ja patinoituu kauniisti ajan myötä, joten näistä käsineistä on iloa käyttäjälleen vuosikausiksi. 


  Miten valitsen oikean kokoiset käsineet?

  Löytääksesi oikean koon, mittaa suurempi kätesi (yleensä kirjoituskätesi) sen leveimmästä kohtaa ilman peukaloa. Käden ympärysmitta mitataan hyvin napakasti käden ympäriltä. Vinkki: Jos sinulla ei ole mittanauhaa, voit käyttää narua. Mittaa narulla kädenympärys ja se jälkeen mittaa narun pituus viivottimella. Tämän mittaustuloksen avulla saat valittua kokotaulukosta oikean kokosi. (Kokotaulukko löytyy jokaiselta tuotesivulta.)

  Jos mitta jää kahden koon väliin, suosittelemme pyöristämään lähimpään puolikkaaseen tai täyteen kokoon. Pyöristäessä lähimpään kokoon, harkitse sormiesi pituutta ja käden mallia. Jos sinulla on pitkät sormet tai pidät kynsiäsi pitkinä, valitse isompi koko. Jos kätesi malli taas on enemmän leveä kuin pitkänmallinen, valitse pienempi koko - näin sormet eivät ole liian pitkät.

  Käsineen tulee istua alussa napakasti, sillä nahka venyy hieman käytössä ja muotoutuu käteesi ajan kuluessa. Käsineen ei siis kuulu olla "mukavan löysä" alkuun, vaan niin napakka, että kämmenen sivusta nipistämällä käsine irtoaa kämmenestä vain muutaman millin.

  Sormien päissä olisi hyvä olla muutaman millimetrin vara, sillä käsineen sormilla on tapana hiukan lyhentyä käytössä. Tätä lyhentymistä voi ehkäistä venyttelemällä käsineitä säännöllisesti pituussuunnassa. Käsineen vuori myöskin kuluu nopeammin jos kynnet kokoajan osuvat sormenpäihin.

  Perussääntönä voi pitää sormien pituutta: jos käsineen sormet ovat tarpeeksi pitkät, käsine saa olla vaikka miten napakka - se kyllä muotoutuu käytössä, jo muutaman käyttökerran jälkeen voit huomata eron. Hyvin pitkäsormisien käyttäjien kohdalla tämä ei peruslestisissä käsineissä toteudu, vaan heidän kannattaa valita joku pitkäsormisista malleistamme.

  Käsiä on erilaisia niin paljon kuin on erilaisia ihmisiäkin. Joskus hyvin pitkät tai lyhyet ihmiset eivät löydä perusmallistoista täydellisesti sopivia vaatteita saatika käsineitä. Täydellisesti istuvat käsineet saadaan silloin ainoastaan mittatilauksena. Lue lisää mittatilauskäsineistä.


Arvostelut

5 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2022-03-16

Nahka on aivan ihanan pehmeää! Malli istuu sirosti käteen juuri täydellisesti ja nahan tekstuuri tuo käsineeseen kivaa ilmettä. Olen jo aikaisemminkin käyttänyt villisiannahkaisia käsineitä ja rakastunut niiden laatuun, joten nämä vuorittomat olivat loistava lisä käsinevalikoimaani.

Kirjoittaja: 2020-10-06

Tuntuvat ja näyttävät ylelliseltä, istuvat hyvin ja napakasti pieneen käteen. Ovat kuin toinen iho. Ensimmäiset Sauson käsineet minulla ja tuskin viimeiset. Koska olen sen arvoinen!

Kirjoittaja: 2020-10-04

Minulla on ollut useat tälläiset ja ovat vertaansa vailla. Erityisen hyvät ajokäsineet!

Kirjoittaja: 2020-09-29

Tosi pehmeä ja aika paksu nahka. Tuntuvat kädessä lämpimiltä mutta hengittäviltä. Sanoisin että nämä on täydelliset viileille syksy ja kevätkeleille sekä lauhaan talvipäivään. Olen käyttänyt myös ratsastuksessa näitä, vaikka siihen tarkoitukseen ovatkin aika arvokkaat. Suosittelen!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto