Suosittu siro käsine kauniissa camel-värissä.

+ 5 kuvaa lisää
+ 8 kuvaa lisää

ILONA LF Lambnappa CAMEL 100% Silk

ILONA LF-Lambnappa-CAMEL-100%Silk-6
119,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Suosittu siro käsine kauniissa camel-värissä.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Karvalampaan nappa
  • Etiopialaista karvalammasta
  • Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta
  • 100% silkkivuori
  • Varren pituus 1,2" (n.3cm)
  • Kolme koristeommelta kämmenselän puolella
  • Step-sauma
  • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
  • Valmistettu Euroopassa
  • Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka

Lyhyt ja siro käsine. Etiopian karvalampaan nahasta käsityönä ommeltu käsine, jossa silkkivuori. Nahka on pehmeää, hengittävää, ohutta ja joustavaa ja se onkin kädessä todella miellyttävä ja kevyt. Luonnonsilkkivuori tuntuu iholla pehmeältä ja hengittävältä ja sen ansiosta käsine on helppo sujauttaa käteen, vaikka käsine onkin napakka. Silkkivuoressa on hyvä lämmöneristys ja se tarjoaa hyvin lämpöä, mutta se kuitenkin tuntuu viileältä iholla. Vaikka se onkin näin unelman kevyt iholla, niin se on myös luja materiaalina. Käsineessä on myös kolme koristeommelta kämmenselässä, jotka tuovat käsineeseen hienostunutta koristetta olematta kuitenkaan liian räväkkä. Tämä klassinen käsine on helppo sovittaa kaikenlaisiin tyyleihin. Käsineet ovat valmistettu perinteisellä pöytäleikkausmenetelmällä. Tämä takaa hyvän istuvuuden, koska ylimääräinen venyvyys on venytetty käsin pois nahasta, mutta siihen on kuitenkin jätetty varaa muotoutua käyttäjän käteen.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: