Tyylikäs nahkakäsine hienostuneilla yksityiskohdilla ja lämpimällä cashmeresekoitevuorilla.

ISABEL Lambnappa BLACK/GOLD PEARLS Cashmere blend

ISABEL C-Lambnappa-BLACK/GOLD PEARLS-55%Cashmere45%Wool-6
129,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Tyylikäs nahkakäsine hienostuneilla yksityiskohdilla ja lämpimällä cashmeresekoitevuorilla.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

 • Karvalampaan nappanahka
 • Etiopialaista karvalammasta
 • Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta
 • 55 % cashmere, villa 45 % vuori
 • Varren pituus 2" (n.5cm)
 • Kämmenselän puolella kolme helmikoristeommelta
 • Step-sauma
 • Koneommeltu käsityönä
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Valmistettu Euroopassa
 • Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka

Etiopian karvalampaan nahasta käsityönä valmistetut käsineet lämmittämään tyylikkäästi sinun palelevia käsiäsi. Etiopian karvalampaan nahka on ohutta, pehmeää ja joustavaa, joten se muotoutuu täydellisesti käteen ja tuntuu ihanan kevyeltä.

Käsineessä on cashmere-villasekoitevuori, joka lämmittää ihanasti käsiä ja on kuitenkin hengittävä. Cashmere tuo vuoriin lämpöä ja pehmeyttä ja villa tekee siitä kestävämmän.

Kämmenselässä on kolme helmikoristeompeletta, joka tuo käsineeseen hienostunutta koristetta. Tämä käsine on klassisen tyylikäs ja se on helppo sovittaa kaikenlaisiin tyyleihin.

Käsineet on valmistettu käsityönä. Ompelussa on käytetty hienostunutta step-saumaa, joka antaa käsineelle siron ulkonäön.

Käsineet ovat valmistettu perinteisellä pöytäleikkausmenetelmällä. Tämä takaa hyvän istuvuuden, koska ylimääräinen venyvyys on venytetty käsin pois nahasta, mutta siihen on kuitenkin jätetty varaa muotoutua käyttäjän käteen.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: