−20%

Lämpimät naisten turkisrukkaset, joissa kaunis valkoinen karvareunus ja poikittaiset koristetikkaukset. Ihastuttavan naiselliset talvirukkaset.

+ 6 kuvaa lisää
+ 9 kuvaa lisää

JADE Lambnappa BLACK Lambfur

JADE-Lambnappa-BLACK-Lambfur
159,00 €
127,20 € Säästä 20%

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Lämpimät naisten turkisrukkaset, joissa kaunis valkoinen karvareunus ja poikittaiset koristetikkaukset. Ihastuttavan naiselliset talvirukkaset.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
  • Etiopian karvalampaan nappanahkaa
  • Vuorina karitsanturkis
  • Materiaalit sivutuotteita ruoantuotannosta
  • Valmistettu käsityönä

Malliltaan sirot talvirukkaset sopivat hyvin sille, joka ei halua valita tyylikkyyden ja lämmön väliltä. Rukkaset on valmistettu käsityönä etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahasta, joka on kauniin kiiltävää ja pehmeää. 

Mallin sirous perustuu nerokkaaseen kaavaan, jonka ansiosta malli istuu erityisen hyvin käteen, mutta siinä on juuri oikean verran tilaa sormille, jotta ne pysyvät lämpiminä pakkaskeleillä. Viehättävät poikittaiset koristeompeleet kämmenselässä. Valkoinen karitsanturkisreunus koristaa rannetta.

Kapea ranne mahtuu hyvin takin hihan alle, pitäen ranteet lämpiminä. Ranteessa myös leveä kuminauha lisäämässä ranteen ostuvuutta, tuoden lisää lämmön eristystä.

Vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käyttämällä käsineille saadaan oikea istuvuus. Nahat leikataan yksitellen käsityönä. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois käsin ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan se, että käsineet eivät venähdä käytössä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Nahat myös hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei mene hukkaan.

Käsineet ovat valmistettu käsityönä ompelukoneella. Step-sauma, jota käsineissä käytetään, on hyvin haastava saumatyyppi, jonka osaavatkin vain parhaat ompelijat. 

Käsineiden hoito on helppoa. Koska nahka on luontaisesti rasvaista, sitä ei tarvitse käsitellä nahanhoitotuotteilla. Vältä nahan kastumista. Venytä käsineitä kevyesti pituussuunnassa aina käytön jälkeen. Säilytä käsineet suoristettuina hengittävässä tilassa, jotta käytön aikana kerääntynyt kosteus voi haihtua.


Arvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2021-02-16

Ihanan lämpimät rukkaset, jotka eivät kuitenkaan saa kättä näyttämään suhteettoman isolta, kuten rukkasilla yleensä on tapana. Tikatut yksityiskohdat tekevät näistä rukkasista erityisen tyyliikkäät!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto