Karvalampaan nappa Etiopialaista karvalammasta Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta Joustava ja pehmeä 55% cashmere, 45% villa vuori Varren pituus 2" (n.5cm) Step-sauma Koneommeltu käsityönä Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä Valmistettu Euroopassa Käsityönä valmistettu alusta loppuun
+ 2 kuvaa lisää
+ 5 kuvaa lisää

KAISA Lambnappa IRON GREY Cashmere blend

KAISA-Lambnappa-IRON GREY-55%Cashmere45%Wool-6
119,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

 • Karvalampaan nappa
 • Etiopialaista karvalammasta
 • Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta
 • Joustava ja pehmeä
 • 55% cashmere, 45% villa vuori
 • Varren pituus 2" (n.5cm)
 • Step-sauma
 • Koneommeltu käsityönä
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Valmistettu Euroopassa
 • Käsityönä valmistettu alusta loppuun
Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

Kaisa on klassinen käsine, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Karvalampaan nahka on ohutta, joustavaa ja hyvin käteen muotoutuvaa. Lampaan nappanahalle ominaista on pehmeys ja kaunis kiilto. Nahassa säilyy sen luontainen rasvaisuus, joten nahanhoitoaineita ei tarvita.
Käsineen varsi on 5cm pitkä, joten se peittää ranteen ja sopii hyvin kapeahihaisten takkien kanssa.
Vuorimateriaaleissa kriteerimme ovat yhtä korkeat kuin nahoissakin. Käytämme pääsääntöisesti luonnonkuituja. Luonnonkuitujen lämmönsäätely ja hengittävyys on aivan omaa luokkaansa. Cashmere-villasekoite yhdistää molempien kuitujen parhaat puolet. Cashmere tuo vuoriin pehmeyttä ja lämmittävyyttä. Villa puolestaan tuo neulokseen kestävyyttä.
Käsineet on ommeltu ompelukoneella käsityönä.
Käsineissä käytetty siro step-sauma on hyvin vaativa saumatyyppi, jonka osaavat vain parhaat ompelijat.
Vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käyttämällä käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois käsin ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan myös se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Nahkat myös hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei mene hukkaan.

Käsineissä vuorit kuluvat nahkaa nopeammin, joten tarjoamme asiakkaillemme vuorinvaihtopalvelun, joka mahdollistaa vuorien vaihdon jo omiin käsiin muotoutuneisiin käsineisiin.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: