Viehättävät suomalaisesta poromokasta valmistetut kevyet käsineet.

+ 1 kuvaa lisää
+ 4 kuvaa lisää

KAISA Reindeer suede ORANGE 100% Silk

KAISA-Reindeer suede-ORANGE-100%Silk-6
159,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Viehättävät suomalaisesta poromokasta valmistetut kevyet käsineet.

Suomalaisen poron mokkanahka Suomalaisen poron mokkaa eli nahkakerroksen alempi puolisko. Poronnahka on luonnostaan ohutta, mutta hyvin kestävää. Poromokka on hyvin ylellisen tuntuista. Poromokan kaunis, pehmeä pinta on myös luonnostaan hiukan vettä hylkivää - se on todellinen pohjolan luksustuote.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
  • Suomalainen poromokka
  • Nahka saadaan lihatuotannon sivutuotteena
  • 100 % silkkivuori
  • Varren pituus 2"" (n. 5 cm)
  • Step-sauma
  • Koneommeltu käsityönä
  • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
  • Valmistettu Euroopassa
  • Alusta loppuun valmistettu käsityönä

Poromokka on materiaalina ylellinen ja miellyttävä. Nahka on erittäin kestävää, mutta kuitenkin ohutta ja hyvin pehmeää. Poronmokkanahka hylkii luonnostaan likaa ja kosteutta.

Käsineessä on sileä luonnonsilkkivuori. Silkki on hengittävä ja kestävä materiaali ja se tuntuu iholla miellyttävältä pehmeytensä ansiosta. Silkki on lujuudestaan huolimatta kevyt, joten se sopii täydellisesti kevyempiin käsineisiin. Siinä on myös luonnostaan hyvä lämmöneristys, joten se tuo lämpöä käsiin myös viileämpinä säinä.

Käsine on tyyliltään yksinkertainen ja siinä ei ole koristeita, joten se on helppo sovittaa kaikenlaisiin tyyleihin. Siinä on step-sauma, joka tekee käsineestä kauniin siron kädessä. Varsi on pituudeltaan n. 5 cm eli se peittää hyvin ranteen ja suojaa tuulelta.

Käsineet ovat alusta asti valmistettu käsityönä ja ne ovat käyneet läpi noin 100 käsityövaihetta. Yksi tärkeimmistä vaiheista on perinteisellä pöytäleikkausmenetelmällä käsineen venyttäminen ja leikkaus. Sillä varmistetaan käsineen täydellinen istuvuus käsin venyttämällä nahasta ylimääräinen venyvyys pois, mutta jättämällä varaa muotoutua käyttäjän käteen. Nahat ovat myös leikattu tarkkaan, jottei materiaalia menisi hukkaan.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: