Klassiset naisten nahkakäsineet silkkivuorilla. Minimalistinen muotoilu, huolellisesti valitut materiaalit sekä artesaanikäsityö tekevät näistä käsineistä tyylikäät ja kestävät.

+ 2 kuvaa lisää

LAHJA Lambnappa BLACK 100% Cashmere

LAHJA-Lambnappa-BLACK-100%Cashmere-6
139,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Klassiset naisten nahkakäsineet silkkivuorilla. Minimalistinen muotoilu, huolellisesti valitut materiaalit sekä artesaanikäsityö tekevät näistä käsineistä tyylikäät ja kestävät.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
  • Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa
  • Neulosvuori 100% cashmere
  • Varren pituus 4" (n.10cm)
  • 0,5cm pidemmät sormet
  • Koneommeltu käsityönä
  • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
  • Valmistettu Euroopassa käsityönä

Klassisen tyylikäs käsine pehmeästä lammasnapasta. Käsineen varsi peittää mukavasti ranteen. Karvalampaan nappa on kauniin kiiltävää ja pehmeää. Ohut ja joustava karvalampaan nappa muotoutuu hyvin käteen. Koska karvalampaan nappa on luontaisesti rasvaista, ei sitä tarvitse käsitellä nahanhoitotuotteilla.

Vuorimateriaalina 100% cashmere. Luonnonmateriaalina cashmere on ihastuttavan pehmeä ja lämmin.

Käsineet on ommeltu käsityönä sirolla step-saumalla. Step-sauma on vaativa saumatyyppi ja sen osaavatkin vain parhaat ompelijat.

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta käsin pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan myös se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Käsineiden valmistuksessa nahat pystytään hyödyntämään tarkoin, joten hukkamateriaalin määrä on hyvin minimoitua.


Reviews

5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-12-16

Ihanat pehmeää nahkaa olevat laatuhanskat talvisäihin! Kashmir-vuori on lämmin ja pehmeä. Pidempi varsi lämmittää myös ranteita ja istuu hyvin myös takin hihojen alle. Tilasin samat hanskat myös silkkivuorella ja olen erittäin tyytyväinen molempiin!

Kirjoittaja: 2020-11-26

Vihdoin hanskat jotka haluan säilyttää koko loppuelämäni!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote