Klassiset mustat nahkakäsineet ranteen mukavasti peittävällä varrella. Pehmeä ja joustava lampaannappa sekä ylellisen pehmeä cashmeresekoitevuori tekevät näistä käsineistä miellyttävät kädessä.

+ 2 kuvaa lisää

LAHJA Lambnappa BLACK Cashmere blend

LAHJA-Lambnappa-BLACK-55%Cashmere45%Wool-6
129,00 €

Kokotaulukko

Klassiset mustat nahkakäsineet ranteen mukavasti peittävällä varrella. Pehmeä ja joustava lampaannappa sekä ylellisen pehmeä cashmeresekoitevuori tekevät näistä käsineistä miellyttävät kädessä.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Etiopian karvalampaan nappanahkaa
  • Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta
  • Cashmere 55% , villa 45% vuori
  • Varren pituus 4" (n.10cm) Pidempi varsi
  • Step-sauma
  • Koneommeltu käsityönä
  • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
  • Valmistettu Euroopassa käsityönä

Pitkä varsi tuo tähän klassikkokäsineeseen elegantin kosketuksen. Varsi ulottuu noin puoliväliin kyynärvartta. Pidemmän varren ansiosta ranteet pysyvät lämpimänä. Nämä käsineet sopivat sekä kapearanteisten takkien kanssa että takkeihin, joissa on leveät- ja/tai lyhyet hihat, koska varsi on siro.

Käsineet on valmistettu etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahasta, joka on pehmeää ja joustavaa. Luonnostaan ohut mutta kestävä nahka muotoutuu käytössä juuri käyttäjänsä käteen sopivaksi. Lampaan nappanahalle on myös ominaista kauniin kiiltävä pinta.

Cashmere-villasekoitteessa yhdistyvät molempien materiaalien loistavat ominaisuudet. Lampaan villa tuo vuoriin kestävyyttä ja ylellinen cashmere tuo niihin lämpöä ja pehmeyttä.

Käsineet on ommeltu käsin, siroa step-saumaa käyttäen. Tämän saumatyypin osaavat vain parhaat ompelijat.

Vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käyttämällä käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois käsin ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan myös se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Nahat hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta ei materiaalia mene hukkaan.

Käsineissä vuorit kuluvat nahkaa nopeammin, joten tarjoaamamme vuorinvaihtopalvelu mahdollistaa vuorien vaihdon jo omiin käsiin muotoutuneisiin käsineisiin.


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-10-18

Täydelliset syksyyn ja talveen :)

Kirjoittaja: 2020-10-06

Hienosta materiaalista tosi laadukkaasti valmistetut käsineet!

Kirjoittaja: 2020-10-06

Täydellinen istuvuus ja materiaali.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote: