Klassiset naisten mustat nahkakäsineet silkkivuorilla. Tämä malli on kehitetty erityisesti pitkille sormille sopivaksi. Siro ja yksinkertaisen tyylikäs käsine. 

+ 2 kuvaa lisää
+ 5 kuvaa lisää

LAINA LF Lambnappa BLACK 100% Silk

LAINA LF-Lambnappa-BLACK-100%Silk-6
129,00 €

Kokotaulukko

Klassiset naisten mustat nahkakäsineet silkkivuorilla. Tämä malli on kehitetty erityisesti pitkille sormille sopivaksi. Siro ja yksinkertaisen tyylikäs käsine. 

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
  • Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa
  • 100% Silkkivuori
  • Varren pituus 4" (n.10cm)
  • 0,5cm pidemmät sormet
  • Step-sauma
  • Koneommeltu käsityönä
  • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
  • Valmistettu Euroopassa käsityönä

Klassisen tyylikäs käsine pehmeästä lammasnapasta. Tämän käsineen lesti on kehitetty sopimaan erityisesti pitkille sormille. Sormien pituus on n.0,5 cm pidempi kuin tavallisessa lestissämme. Käsineen varsi on myös hiukan pidempi ja peittää mukavasti ranteen.

Karvalampaan nappa on kauniin kiiltävää ja pehmeää. Ohut ja joustava karvalampaan nappa muotoutuu hyvin käteen. Koska karvalampaan nappa on luontaisesti rasvaista, ei sitä tarvitse käsitellä nahanhoitotuotteilla.

Vuorimateriaalina 100% silkkivuori. Luonnonmateriaalina silkki on aivan omaa luokkaansa. Silkin hengittävyys ja pehmeys yhdistettynä kuidun kestävyyteen on vailla vertaa. Silkkivuori tuo käsineeseen hiukan lisää lämpöä, pitäen käsineen ulkomuodon kuitenkin sirona.

Käsineet on ommeltu sirolla step-saumalla käsin. Step-sauma on vaativa saumatyyppi ja sen osaavatkin vain parhaat ompelijat.

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta käsin pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan myös se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Käsineiden valmistuksessa nahat pystytään hyödyntämään tarkoin, joten hukkamateriaalin määrä on hyvin minimoitua.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: