Klassiset naisten nahkakäsineet lämpimällä vuorilla. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen käsityö tekevät näistä käsineistä ajattomat ja kestävät.

+ 1 kuvaa lisää

LAINA Pitkäsorminen Lambnappa BLACK Cashmere blend

LAINA LF-Lambnappa-BLACK-55%Cashmere45%Wool-6
129,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Klassiset naisten nahkakäsineet lämpimällä vuorilla. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen käsityö tekevät näistä käsineistä ajattomat ja kestävät.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

 • Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa
 • Pehmeä ja joustava
 • Neulosvuori 55% cashmere 45% villaa
 • Varren pituus 4" (n.10cm)
 • 0,5cm pidemmät sormet
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Valmistettu Euroopassa käsityönä
 • Klassisen tyylikäs käsine pehmeästä lammasnapasta. Tämän käsineen lesti on kehitetty sopimaan erityisesti pitkille sormille. 

Lämminvuoriset naisten käsineet lammasnapasta. Sormien pituus on n.0,5 cm pidempi kuin tavallisessa lestissämme.  Käsineen varsi on myös hiukan pidempi ja peittää mukavasti ranteen. 

Karvalampaan nappa on kauniin kiiltävää ja pehmeää. Ohut ja joustava karvalampaan nappa muotoutuu hyvin käteen ja on ulkonäöltään siro.

Pehmeästä cashmeresekoitteesta neulottu vuori tuo käsineeseen toivottua lämpöä. Ylellisen cashemeren ja kestävän villan yhdistelmä on ihanteellinen neulosvuoria varten. 

Käsineet on ommeltu step-saumalla käsin. Step-sauma on vaativa saumatyyppi ja sen osaavatkin vain parhaat ompelijat. 

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta käsin pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan myös se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Käsineiden valmistuksessa nahat pystytään hyödyntämään tarkoin, joten hukkamateriaalin määrä on hyvin minimoitua.

Käsineissä vuorit kuluvat nahkaa nopeammin, joten tarjoamme asiakkaillemme vuorinvaihtopalvelun, joka mahdollistaa vuorien vaihdon jo omiin käsiin muotoutuneisiin käsineisiin.


  Tavallisen mitoituksen käsineiden sormet ovat minulle liian pitkät / liian lyhyet, miten löydän sopivat käsineet?

  Mallistostamme löytyy käsineitä myös mitoituksilla, jotka on suunniteltu erityisesti lyhyille sekä pitkille sormille. Katso kategoria Naisten erikoismitoitukset ja Miesten erikoismitoitukset. Näiden mallistojen käsineissä on tavalliseen lestiin nähden 0,5 cm lyhyemmät tai pidemmät sormet.


Arvostelut

5 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2021-04-17

Ihanan pehmeät, sormien ja ranteiden pituus aivan ihanteellinen. Näyttävät myös tyylikkäille!

Kirjoittaja: 2021-01-01

Vihdoin ranteet lämpimänä. Nämä ovat minulla jo toiset, koska onneton hukkasin yhden.

Kirjoittaja: 2020-10-03

Ihan pehmeät käsineet.

Kirjoittaja: 2020-09-29

Sormen pituus on minulle täydellinen ja pitkä varsi tekee käsineistä ihanan elegantit!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote