Klassiset tummanruskeat nahkakäsineet 0,5 cm pidemmillä sormilla. Tavallista pidempi varsi sopii loistavasti erityisesti leveiden tai lyhyiden takinhihojen kanssa.

LAINA Pitkäsorminen Lambnappa LONDON TAN 100% Silk

LAINA LF-Lambnappa-LONDON TAN-100%Silk-6
129,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Klassiset tummanruskeat nahkakäsineet 0,5 cm pidemmillä sormilla. Tavallista pidempi varsi sopii loistavasti erityisesti leveiden tai lyhyiden takinhihojen kanssa.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

 • Karvalampaan nappa
 • Etiopialaista karvalammasta
 • Pehmeä ja joustava
 • 100% Silkkivuori
 • Varren pituus 4" (n.10cm)
 • 0,5cm pidemmät sormet
 • Pidempi varsi
 • Step-sauma
 • Koneommeltu käsityönä
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Valmistettu Euroopassa
 • Käsityönä valmistettu alusta loppuun asti

Klassikkokäsine pidemmällä varrella ja pidemmillä sormilla. Nämä käsineet sopivat täydellisesti pitkäsormisille! Sormien pituus on n.0,5 cm pidempi kuin tavallisesti. Käsineen varsi on myös pidempi kuin tavallisesti ja peittää mukavasti ranteen. Pidemmän varren ansiosta nämä käsineet käyvät lyhyt- ja/tai leveähihaisten takkien kanssa. Karvalampaan nappa on kauniin kiiltävää ja pehmeää. Ohut ja joustava karvalampaan nappa muotoutuu hyvin käteen.  Koska karvalampaan nappa on luontaisesti rasvaista, ei sitä tarvitse käsitellä nahanhoitotuotteilla.
Synteettisiin materiaaleihin verrattuna silkki on aivan omaa luokkaansa. Sen hengittävyys ja pehmeys on vailla vertaa. Silkkivuori sopii myös herkemmälle iholle.
Käsineet on ommeltu step-saumalla käsin. Step-sauma on vaativa saumatyyppi ja sen osaavatkin vain parhaat ompelijat.
Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta käsin pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan myös se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Nahkat myös hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei mene hukkaan.

Käsineissä vuorit kuluvat nahkaa nopeammin, joten tarjoamme asiakkaillemme vuorinvaihtopalvelun, joka mahdollistaa vuorien vaihdon jo omiin käsiin muotoutuneisiin käsineisiin.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: