Klassisen tyylikäs käsine pehmeästä lammasnapasta. Tämän käsineen lesti on kehitetty sopimaan erityisesti pitkille sormille. Laadukkaat materiaalit ja huollellinen käsityö tekevät näistä käsineistä ajattomat ja kestävät. Sormien pituus on n.0,5 cm pidempi kuin tavallisessa lestissämme

LAINA Pitkäsorminen Lambnappa TAUPE Cashmere blend

LAINA LF-Lambnappa-TAUPE-55%Cashmere45%Wool-6
129,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Klassisen tyylikäs käsine pehmeästä lammasnapasta. Tämän käsineen lesti on kehitetty sopimaan erityisesti pitkille sormille. Laadukkaat materiaalit ja huollellinen käsityö tekevät näistä käsineistä ajattomat ja kestävät. Sormien pituus on n.0,5 cm pidempi kuin tavallisessa lestissämme

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa
  • Pehmeä ja joustava
  • Neulosvuori 55% cashmere 45% villaa
  • Varren pituus 4" (n.10cm)
  • 0,5cm pidemmät sormet
  • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
  • Valmistettu Euroopassa käsityönä

Lämminvuoriset naisten käsineet lammasnapasta. Sormien pituus on n.0,5 cm pidempi kuin tavallisessa lestissämme.  Käsineen varsi on myös hiukan pidempi ja peittää mukavasti ranteen. 

Karvalampaan nappa on kauniin kiiltävää ja pehmeää. Ohut ja joustava karvalampaan nappa muotoutuu hyvin käteen ja on ulkonäöltään siro.

Pehmeästä cashmeresekoitteesta neulottu vuori tuo käsineeseen toivottua lämpöä. Ylellisen cashemeren ja kestävän villan yhdistelmä on ihanteellinen neulosvuoria varten. 

Käsineet on ommeltu step-saumalla käsin. Step-sauma on vaativa saumatyyppi ja sen osaavatkin vain parhaat ompelijat. 

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta käsin pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan myös se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Käsineiden valmistuksessa nahat pystytään hyödyntämään tarkoin, joten hukkamateriaalin määrä on hyvin minimoitua.

Käsineissä vuorit kuluvat nahkaa nopeammin, joten tarjoamme asiakkaillemme vuorinvaihtopalvelun, joka mahdollistaa vuorien vaihdon jo omiin käsiin muotoutuneisiin käsineisiin.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: