Elegantit naisten mustat käsineet pitkällä varrella.

Lempi 8" Lambnappa BLACK 100% Silk

Lempi 8-Lambnappa-BLACK-100%Silk-6
179,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Elegantit naisten mustat käsineet pitkällä varrella.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Karvalampaan nappa
  • Etiopialaista karvalammasta
  • Pehmeä ja joustava
  • 100% Silkkivuori
  • Varren pituus 8" (n.20cm)
  • Pidempi varsi
  • Step-sauma
  • Koneommeltu käsityönä
  • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
  • Valmistettu Euroopassa
  • Käsityönä valmistettu alusta loppuun asti

Lumoavat pitkävartiset käsineet. Lempi käsineet sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Käsineen varren pituus on 8” (n.20cm) joten se käy loistavasti myös näyttäväksi juhlakäsineeksi! Elegantti pitkä varsi sopii mainiosti myös lyhyt- ja/tai leveähihaisten takkien tai viittojen kanssa. Koska nahka ja silkkivuori ovat niin ohuet, käsineen varsi istuu hyvin takin hihan alle. Monikäyttöiset käsineet ovat myös käytännölliset lämmittäen käsivartta lyhythihaisten yläosien kanssa takin alla.

Etiopialaisen karvalampaan nappa on pehmeää ja joustavaa, joten se muotoutuu käyttäjänsä käteen. Tälle nappa nahalla on myös kauniin kiiltävä pinta.

Pitkävartisen käsineen pukeminen helpottuu sileän silkkivuorin ansiosta. Silkin hengittävyys ja pehmeys yhdistettynä kuidun kestävyyteen tekevät siitä loistavan vuorimateriaalin käsineisiin. Silkkivuori tuo käsineeseen hiukan lisää lämpöä ollen kuitenkin hengittävä ja pitäen käsineen ulkomuodon sirona. Silkki tuntuu iholla niin miellyttävältä koska sen koostumus ja kosteuspitoisuus muistuttaa ihoa.

Käsineet on ommeltu käsin step-saumalla. Tämä saumatyyppi on yksi vaikeimmista ja sen osaavatkin vain parhaat ompelijat.

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta käsin pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Nahkat hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei mene hukkaan.


Arvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-10-06

Istuvat hyvin, kun uskalsin ottaa tarpeeksi pienen koon. Vuorin ansiosta on helpot pukea päälle. Ompelutyö viimeisteltyä ja siistiä

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto