Elegantit naisten mustat käsineet pitkällä varrella.

Lempi 8" Lambnappa BLACK 100% Silk

Lempi 8\\\\\\\\\\\\\\\"-Lambnappa-BLACK-100%Silk-6
179,00 €

Kokotaulukko

Elegantit naisten mustat käsineet pitkällä varrella.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

 • Karvalampaan nappa
 • Etiopialaista karvalammasta
 • Pehmeä ja joustava
 • 100% Silkkivuori
 • Varren pituus 8" (n.20cm)
 • Pidempi varsi
 • Step-sauma
 • Koneommeltu käsityönä
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Valmistettu Euroopassa
 • Käsityönä valmistettu alusta loppuun asti

Lumoavat pitkät käsineet. Lempi käsineet sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Käsineen varren pituus on 8” (n.2ocm) joten, se käy loistavasti juhlakäsineeksi! Elegantti pitkä varsi sopii mainiosti myös lyhyt- ja/tai leveähihaisten takkien tai viittojen kanssa.

Etiopialaisen karvalampaan nappa on pehmeää ja joustavaa, joten se muotoutuu käyttäjänsä käteen. Tälle nappa nahalla on myös kauniin kiiltävä pinta.

Ylellinen silkkivuori on pehmeä ja hengittävä iholla. Silkki tuntuu iholla miellyttävältä koska sen koostumus ja kosteuspitoisuus muistuttaa ihoa. Silkki on luja kuitu mutta siitä huolimatta kevyt, joten se sopii loistavasti kevyempiin käsineisiin.

Käsineet on ommeltu käsin step-saumalla. Tämä saumatyyppi on yksi vaikeimmista ja sen osaavatkin vain parhaat ompelijat.

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta käsin pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Nahkat hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei mene hukkaan.


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-10-06

Istuvat hyvin, kun uskalsin ottaa tarpeeksi pienen koon. Vuorin ansiosta on helpot pukea päälle. Ompelutyö viimeisteltyä ja siistiä

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote: