Pitkät naisten käsineet suomalaisesta poromokasta. Ylellinen materiaali ja huolellinen käsityö tekevät näistä käsineistä näyttävät ja hyvin miellyttävät kädessä.

LEMPI 8" Reindeer CAMEL Unlined

LEMPI 8\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"-Reindeer-CAMEL-Unlined-6
179,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Pitkät naisten käsineet suomalaisesta poromokasta. Ylellinen materiaali ja huolellinen käsityö tekevät näistä käsineistä näyttävät ja hyvin miellyttävät kädessä.

Suomalaisen poron mokkanahka Suomalaisen poron mokkaa eli nahkakerroksen alempi puolisko. Poronnahka on luonnostaan ohutta, mutta hyvin kestävää. Poromokka on hyvin ylellisen tuntuista. Poromokan kaunis, pehmeä pinta on myös luonnostaan hiukan vettä hylkivää - se on todellinen pohjolan luksustuote.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
  • Suomalainen poron mokkanahka
  • Vuoriton
  • Pitkä varsi, joka ulottuu noin kyynarvarteen
  • Eurooppalaista käsityötä
  • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä

Pehmeä ja ohut poronnahka on kuin luotu käsineitä varten. Hyvin ylellisen tuntuinen nahka on kuin toinen iho.

Vuoriton käsine tuntuu iholla hyvin kevyeltä.

Pitkävartinen käsine sopii erityisen hyvin leveä- tai lyhythihaisten takkien kanssa, sekä juhlapukeutumiseen lämmittämään käsivarsia takin alla.

Varren voi halutessaan poimuttaa ranteeseen tai pitää käsineen vartta vedettynä kyynärvarteen saakka.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: