Käsityönä valmistettu naisten kosketusnäyttöhanska. Klassinen muotoilu, lämmin cashmeresekoitevuori ja kosketusnäyttöominaisuus tekevät näistä käsineistä todellisen klassikon.

+ 2 kuvaa lisää

LIIA Kosketusnäyttökäsine Lambnappa BLACK Cashmere blend

LIIA TS Web-Lambnappa-BLACK-55%Cashmere45%Wool-7,5
139,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Käsityönä valmistettu naisten kosketusnäyttöhanska. Klassinen muotoilu, lämmin cashmeresekoitevuori ja kosketusnäyttöominaisuus tekevät näistä käsineistä todellisen klassikon.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
100% tyytyväisyystakuu kosketusnäyttökäsineille
Jos käsineiden kosketusnäyttöominaisuus ei toimi, saat rahat takaisin tai toiset käsineet tilalle. Takuu on voimassa 12 kuukautta.
Lisätietoja ja ehdot >
Jaa share

Muut värit

  • Etiopian karvalampaan nappanahka
  • Kosketusnäyttökäsine
  • Väri: musta
  • Neulosvuori 55% cashmerea, 45% villaa
  • Kolme koristeommelta kämmenselässä
  • Ranne ommeltu kaarevaan muotoon
  • Step-sauma
  • Koneommeltu käsityönä
  • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
  • Eurooppalaista käsityötä

Klassisen kaunis naisten musta kosketusnäyttökäsine pehmeästä lammasnapasta. Etiopialaisen karvalampaan nappa on luonnostaan ohutta, pehmeää ja joustavaa, joten se muotoutuu hienosti käyttäjänsä käteen. Tälle nappanahalle on myös ominaista kauniin kiiltävä pinta. Sen luontaisen rasvaisuuden takia nahkahoitoaineiden käyttö on tarpeetonta.

Kosketusnäyttöominaisuus perustuu nahkan sähkönjohtavuuteen. Nahka on käsitelty siten, että ihon sähkö läpäisee sen. Käsittely tekee nahasta hiukan mattapintaisen. Tässä käsineessä kosketusnäyttönahkaa on käytetty koko kämmenessä.

Käsineessä on lämmin cashmeresekoitevuori, jossa yhdistyvät cashmeren ylellinen pehmeys ja villan kestävyys. Nahka kestää usein käytössä pidempään kuin neulosvuorit, jonka vuoksi vuorit saa tarvittaessa vaihdettua.

Kämmenselässä on käsintikatut kolme koristeommelta. Kämmenselän puolen ranne on ommeltu viehättävään kaarevaan muotoon.

Käsineen varsi on n. 5cm pitkä eli se peittää ranteen. Kämmenen puolella ranteessa on lyhyt kuminauha, joka lisää ranteen istuvuutta.

Tämän mallin lesti on siro ja se istuu hyvin pitkäsormisillekin. Lyhytsormiselle kädelle kannattaa valita 0,5 kokoa pienempi käsine - käsine venyy leveyssuunnassa käytössä sopivaksi, vaikka aluksi olisi napakka.

Käsineet on ommeltu koneompeleisella step-saumalla. Siro step-sauma on vaativa saumatyyppi ja sen osaavatkin vain parhaat ompelijat. 

Vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käyttämällä käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois käsin ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan myös se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Käsineiden valmistuksessa nahat pystytään hyödyntämään tarkoin, joten hukkamateriaalin määrä on hyvin minimoitua.

Huom. Jotkut paksulla panssarilasilla suojatut näytöt eivät toimi käsineiden kanssa.


Arvostelut

5 /5


Yhteensä 6 tuotearvostelua

5 tähteä6 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2021-01-19

ihanat, lämpmät ja kosketusnäyttö.

Kirjoittaja: 2020-12-29

Tilasin käsineet lahajaksi tyttärelleni. Olen erityisen tyytyväinen nopeaan toimitukseen, kauniiseen pakkaukseen ja tietysti itse käsineisiin, jotka osoittautuivat hyvin mieleuisaksi lahjaksi.

Kirjoittaja: 2020-11-27

Aivan ihanat hanskat - pehmeä nahka, lämmin vuori. Todella laadukkaat ja kosketusnäytöllä toimii hienosti. Ja palvelu Eerikinkadulla oli huippua :-D

Kirjoittaja: 2020-11-26

Kerrankin hyvät hansikkaat :) Osta laatua, niin köyhäkin tekee!

Kirjoittaja: 2020-11-03

Todella laadukkaat hansikkaat. Kosketusnäytön käyttö toimii hienosti.

Kirjoittaja: 2020-10-08

Todella hyvä laatuiset käsineet! Tilasin 100 % wool mutta teiltä suositeltiin yllä mainitulla koostumuksella.<br />

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto