Naisten kosketusnäyttökäsineet villavuorilla. Klassinen muotoilu viehättävillä elementeillä tekevät tästä käsineestä tyylikkään klassikon.

+ 13 kuvaa lisää
+ 16 kuvaa lisää

LIIA Kosketusnäyttökäsine Lambnappa CASTAGNA 100% Wool

LIIA TS -Lambnappa-CASTAGNA-100%Wool-6
139,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Naisten kosketusnäyttökäsineet villavuorilla. Klassinen muotoilu viehättävillä elementeillä tekevät tästä käsineestä tyylikkään klassikon.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Karvalampaan nahka
  • 100 % villavuori
  • Varren pituus 2" (n.5cm)
  • Kosketusnäyttökäsineet
  • Step-sauma Kolme koristeommelta päällipuolella
  • Koneommeltu käsityönä
  • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
  • Valmistettu Euroopassa käsityönä

Kätevät kosketusnäyttökäsineet kylmille säille lämmittämään käsiäsi. Etiopialaisen karvalampaan nahka on ohutta, joustavaa ja pehmeää ja se muotoutuu hyvin käteen. Nahan pinta on myös kauniin kiiltävää. Se on myös ihanan hengittävä materiaali, joten se on erittäin kevyt ja miellyttävä kädessä. Käsineen kämmenpuolen nahka on käsitelty siten, että käsineet kädessä pystyy käyttämään kosketusnäyttölaitteita. Tämä ominaisuus osoittautuu erittäin käteväksi kylmällä ilmalla, koska sen ansiosta käsineitä ei tarvitse riisua kosketusnäytön käyttöä varten. Kosketusmäytöllä toimiva lammasnappa on hieman mattapintainen. Koskestusnäyttönahkaa on tässä käsineessä käytetty koko kämmenpuolella.

Käsineessä on lämmin villaneulosvuori. Hengittävä 100% villaneulos on lämmin ja kestävä luonnonkuitu.

Käsineen kämmenselässä on kolme koristeommelta ja hieman kaarrettu ranne. 

Käsineissä on käsin koneommeltu step-sauma, joka tuo käsineeseen viehättävää siroutta. Käsineiden valmistukseen on käytetty noin 40 metriä lankaa ja ne ovat käyneet läpi noin 100 käsityövaihetta. Yksi tärkeimmistä vaiheista on perinteisellä pöytäleikkausmenetelmällä käsinenahan venytys ja leikkaus. Tämä takaa käsineisiisi täydellisen istuvuuden, koska ylimääräinen venyvyys on venytetty pois ja jätetty mukautumisvara. Näin käsineet eivät myöskään venähdä pitkänkään käytön jälkeen. Vinkki! Luonnonkuituvuori on käsineen nopeimmin kuluva osa, eikä se kestä kulutusta yhtä paljon kuin nahka. Tästä syystä ompelemme vuorit niin, että ne ovat vaihdettavissa. Tarjoamamme vuorinvaihtopalvelu lisää siis käsineiden käyttöikää.

Huom. Jotkut paksulla panssarilasilla suojatut näytöt eivät toimi käsineiden kanssa.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: