Valkoiset juhlakäsineet ajattoman klassisella muotoilulla. Puhtaanvalkoiset käsineet soveltuvat juhlapukukäsineiksi erilaisiin tilaisuuksiin sekä kevyeksi käsineeksi lämpimille ilmoille.

LINDA Lambnappa WHITE Unlined

LINDA-Lambnappa-WHITE-Unlined-6
99,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Valkoiset juhlakäsineet ajattoman klassisella muotoilulla. Puhtaanvalkoiset käsineet soveltuvat juhlapukukäsineiksi erilaisiin tilaisuuksiin sekä kevyeksi käsineeksi lämpimille ilmoille.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
 • Karvalampaan nappaa
 • Etiopialaista karvalammasta
 • Vuoriton
 • Pehmeä ja joustava
 • Puhtaanvalkoinen
 • Juhlapukukäsine
 • Varren pituus 1"" (n. 2 cm)
 • Sisäsauma
 • Koneommeltu käsityönä
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Valmistettu Euroopassa
 • Alusta loppuun valmistettu käsityönä

Etiopian karvalampaan nahasta käsityönä valmistetut vuorittomat käsineet ovat samettisen pehmeät iholla. Nahka on luonnostaan ohutta ja joustavaa, joten ne muotoutuvat ihanasti käteen ja hengittävät hyvin. Käsineen varren pituus on n. 2 cm, eli se peittää juuri ranteen. Vuoriton käsine on kädessä kuin toinen iho.

Ranteen puolella on pieni halkio, jonka ansiosta käsine on helppo pukea käteen. 

Käsine on malliltaan kauniin yksinkertainen ja se tekeekin siitä ajattoman klasissisen. Käsine soveltuu juhlapukukäsineeksi erilaisiin tilaisuuksiin sekä kevyeksi käsineeksi lämpimille ilmoille.

Käsineiden täydellinen istuvuus on taattu käyttämällä valmistuksessa perinteistä pöytäleikkausmenetelmää. Siinä nahasta venytetään ylimääräinen venyvyys pois, mutta jätetään muotoutumisvara. Näin käsine ei myöskään venähdä, vaikka sitä olisi käyttänyt pitkäänkin.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: