Lämpimät ja kätevät käsineet kosketusnäyttöominaisuudella.. Pehmeästä karvalampaan nahasta käsityönä valmistetut käsineissä yhdistyvät nappa- eli pintanahan ja mokkanahan hyvät puolet. Kämmenselkä on valmistettu pehmoisesta mokkanahasta ja kämmen taas nappanahasta. Nahka on ohutta ja muotoutuvaa, joten se on kädessä miellyttävä ja kevyt. 

MELINA Kosketusnäyttökäsine Lambsuede BLACK Cashmere blend

MELINA TS-Lambsuede-BLACK-55%Cashmere45%Wool-6
139,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Lämpimät ja kätevät käsineet kosketusnäyttöominaisuudella.. Pehmeästä karvalampaan nahasta käsityönä valmistetut käsineissä yhdistyvät nappa- eli pintanahan ja mokkanahan hyvät puolet. Kämmenselkä on valmistettu pehmoisesta mokkanahasta ja kämmen taas nappanahasta. Nahka on ohutta ja muotoutuvaa, joten se on kädessä miellyttävä ja kevyt. 

Lampaan mokkanahka Etiopian karvalampaan mokkaa eli nahkakerroksen alempi puolisko. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
100% tyytyväisyystakuu kosketusnäyttökäsineille
Jos käsineiden kosketusnäyttöominaisuus ei toimi, saat rahat takaisin tai toiset käsineet tilalle. Takuu on voimassa 12 kuukautta.
Lisätietoja ja ehdot >
Jaa share

Muut värit

  • Naisten kosketusnäyttökäsineet
  • Vuori 55% cashmerea 45% villaa (Valmistettu Italiassa)
  • Etiopian karvalampaan nahkaa
  • Ruokatalouden sivutuotteena saatu nahka
  • Käsineet valmistettu käsityönä Euroopassa

Lämpimät ja kätevät käsineet kosketusnäyttöominaisuudella. Pehmeästä karvalampaan nahasta käsityönä valmistetut käsineet ovat täydellinen valinta kylmille keleille. Nahka on ohutta ja muotoutuvaa, joten se on kädessä miellyttävä ja kevyt.

Käsineessä on lämpöä tuomassa cashmere-villasekoitevuori, jossa yhdistyy hyvin molempien materiaalien hienot ominaisuudet. Villa on kestävä materiaali ja hengittävä materiaali. Ylellinen cashmere taas tuo käsineeseen miellyttävää pehmeyttä ja haluttua lämpöä.

Kämmenselän puoli on mokkanahkaa ja kämmenen puoli nappanahkaa. Tämä tekee käsineestä tyylikkään ja ulkonäöltään pehmeän.

Ranteen puolella on kuminauha lisäämässä istuvuutta. Etusormessa ja peukalossa on kosketusnäyttöominaisuus. Tämä lisää käsineen lämmittävyyttä, koska käsineitä ei tarvitse riisua kylmässä lainkaan, jos täytyy ulkona käyttää puhelinta.

Käsineiden täydellisen istuvuuden takaamiseksi ne on valmistettu käyttäen perinteistä pöytäleikkausmenetelmää, jossa ylimääräinen venyvyys on venytetty pois jättäen kuitenkin mukautumisvara.

Huom. Jotkut paksulla panssarilasilla suojatut näytöt eivät toimi käsineiden kanssa.


Arvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-10-08

Käsineet ovat aivan ihanat ja ylellisen tuntuiset. Kylmällä kelillä aivan parhaat, kun voi käyttää puhelinta ulkona eikä sormet palellu. Loistavaa, että puhelimen käyttö onnistuu sekä etusormella että peukalolla hanskat kädessä.<br />

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote