Klassiset käsineet lyhyemmillä sormilla. Pehmeä lammasnappa ja lämmittävä cashmeresekoitevuori tekevät näistä käsineistä loistavan yleiskäsineen, jolla on pitkä käyttösesonki.

+ 2 kuvaa lisää

MIMOSA Lyhytsorminen Lambnappa SADDLE BROWN Cashmere blend

MIMOSA -Lambnappa-SADDLE BROWN/NATURAL-55%Cashmere45%Wool-6
119,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Klassiset käsineet lyhyemmillä sormilla. Pehmeä lammasnappa ja lämmittävä cashmeresekoitevuori tekevät näistä käsineistä loistavan yleiskäsineen, jolla on pitkä käyttösesonki.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Etiopian karvalampaan nappanahkaa
  • 55% cashmere, 45% villa vuori
  • Varren pituus n. 3" (n.8cm)
  • Noin 0,5cm lyhyemmät sormet
  • Step-sauma
  • Koneommeltu käsityönä
  • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
  • Valmistettu Euroopassa
  • Käsityönä valmistettu alusta loppuun asti

Mimosa-käsineet sopivat erityisesti lyhytsormiselle kädelle. Sormien pituus käsineissä on noin 0,5 cm lyhyempi kuin tavallisessa lestissä.

Etiopialaisen karvalampaan nappa on pehmeää ja joustavaa, joten se muotoutuu täydellisesti käyttäjänsä käteen. Tämä nappanahka on myös kauniin kiiltävää. Sen luontaisen rasvaisuuden takia, nahkahoitoaineiden käyttö on tarpeetonta.

Käsineen varsi on n. 8 cm pitkä, joten käsineet sopivat loistavasti myös lyhyt- ja/tai leveähihaisten takkien kanssa.

Cashmere-villavuorissa yhdistyy molempien kuitujen parhaat puolet. Cashmere on pehmeää ja kevyttä, suorastaan ihoa hyväilevää villaa. Sen hengittävyys ja lämpöisyys on myös omaa luokkaansa. Villa tuo vuoriin kestävyyttä.

Käsineet on ommeltu käsin, step-saumaa käyttäen.  Tämän saumatyypin osaavat vain parhaat ompelijat. Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta käsin pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan myös se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden.

Nahkat hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei mene hukkaan.

Käsineissä vuorit kuluvat nahkaa nopeammin, joten tarjoamme asiakkaillemme vuorinvaihtopalvelun, joka mahdollistaa vuorien vaihdon jo omiin käsiin muotoutuneisiin käsineisiin.


Reviews

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-10-02

Upeaa nahkalaatua, pehmeä, lämmin ja taipuisa joka suuntaan. Kylmäkätisen käyttäjän talven pelastus!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote