Käsin ommellut tyylikkäät peuranappakäsineet. Peuran nahka on rakenteeltaan tiivis ja samettisen pehmeä. Varsinkin tässä vuorittomassa mallissa korostuu sisäpuolella olevan mokkanahan pehmeys. 

MINEA Deer OLIVE Unlined

MINEA-Deer-OLIVE-Unlined-6
139,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Käsin ommellut tyylikkäät peuranappakäsineet. Peuran nahka on rakenteeltaan tiivis ja samettisen pehmeä. Varsinkin tässä vuorittomassa mallissa korostuu sisäpuolella olevan mokkanahan pehmeys. 

Peurannahkaa Nahan pinnassa on kaunis rakenne. Peurannahka on pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten, joten sitä käytetään useissa vuorittomissa käsineissä. Suomesta saatavan peurannahan määrä on hyvin rajoitettu, joten täydennämme valikoimaa Yhdysvalloista saadulla peuralla.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Peuranappaa
  • Yhdysvaltalaista Peuraa
  • Vuoriton
  • Varren pituus 2" (n.5cm)
  • Kolme koristeommelta kämmenselässä
  • Vastasauma
  • Käsin ommeltu 
  • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
  • Valmistettu Euroopassa
  • Käsityönä valmistettu alusta loppuun saakka

Käsin ommellut tyylikkäät peuranappakäsineet. Peuran nahka on rakenteeltaan tiivis ja samettisen pehmeä. Varsinkin tässä vuorittomassa mallissa korostuu sisäpuolella olevan mokkanahan pehmeys.  Käsineen varsi on n. 5 cm pitkä. Se peittää ranteen oikein hyvin. Lisäksi ranteessa on resori lisäämässä istuvuutta. Käsineet on ommeltu käsin, koska näin saadaan mahdollisimman tarkkaa jälkeä.

Vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käyttämällä käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Nahat hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei mene hukkaan.

Kuminauha ranteessa kämmenpuolella lisäämässä ranteen istuvuutta.


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-09-29

Pehmeät käsineet, jotka lämmittävät yllättävän hyvin. Iso plussa on myös se, että varsi peittää ranteen. Mutta mielestäni yksi parhaimmista asioista tässä käsineessä on tämä kaunis vihreä väri!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote: