Naisten rukkanen lämpimästä lammasturkiksesta. Käsinommeltu rukkanen elintarviketalouden sivutuotteena saadusta turkiksesta.

+ 7 kuvaa lisää
+ 10 kuvaa lisää

NELLI mitten Lamb shearling NATURAL Lambfur

NELLI mitten-Lamb shearling-NATURAL-Lambfur-XS
139,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Naisten rukkanen lämpimästä lammasturkiksesta. Käsinommeltu rukkanen elintarviketalouden sivutuotteena saadusta turkiksesta.

100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Rukkanen
  • Lammasturkista, joka saatu ruokatalouden sivutuotteena
  • Käsinommeltu
  • Eurooppalaista käsityötä

Rukkanen, joka on sekä kaunis että lämmin. Käsityönä valmistetussa käsineessä on siro ulkonäkö. Kämmenselän puolella koristeommel.

Varren pituus noin 10cm. Varren saa halutessaan pidettyä suorana tai taitettuna kuten kuvassa. Rukkasen varsi sopii sen ansiosta erilaisten takinhihojen kanssa.

  • XS=6
  • S=6,5
  • M=7
  • L=7,5
  • XL=8


Reviews

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote