Upeat näyttävät pitkät käsineet!

Pehmeästä Etiopian karvalampaan nahasta valmistetut käsineet tuovat eleganttia tyyliä juhliin ja miksei arkeenkin. Nahka on ohutta ja joustavaa, joten se muotoutuu ihanasti käteen. Nahalle on myös ominaista sen kaunis kiiltävä pinta. 

RUUT Lambnappa BLACK 100% Silk

RUUT-Lambnappa-BLACK-100%Silk-6
199,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Upeat näyttävät pitkät käsineet!

Pehmeästä Etiopian karvalampaan nahasta valmistetut käsineet tuovat eleganttia tyyliä juhliin ja miksei arkeenkin. Nahka on ohutta ja joustavaa, joten se muotoutuu ihanasti käteen. Nahalle on myös ominaista sen kaunis kiiltävä pinta. 

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Upeat näyttävät pitkät käsineet!

Pehmeästä Etiopian karvalampaan nahasta valmistetut käsineet tuovat eleganttia tyyliä juhliin ja arkeen Nahka on ohutta ja joustavaa, joten se muotoutuu ihanasti käteen. Nahalle on myös ominaista sen kaunis kiiltävä pinta. 

Käsine on malliltaan yksinkertainen, joka tekee siitä klassisen kauniin. Varren pituus on n. 30 cm eli se ulottuu hyvin kyynärpään ylitse. Pituutensa vuoksi käsine menee loistavasti myös leveähihaisten takkien sekä viittojen kanssa.

Pehmeä ja luonnostaan ohut nahka sekä silkkivuori tekevär käsineistä todell pehmeät ja miellyttävät kädessä. Käsineen varren saa halutessaan poimutettua käsivarresta.

Käsineessä on pehmeä luonnonsilkkivuori, joka on materiaalina hengittävää ja kestävää. Silkki on lujuudestaan huolimatta unelman kevyt, joten se sopii hyvin kevyempiin käsineisiin. Se pitää hyvin lämpöä, mutta se tuntuu kuitenkin viileältä iholla. Tästä syystä se soveltuu mainiosti myös viileämpiin säihin.

Käsineissä on tarkkuutta vaativa käsin koneommeltu step-sauma, jonka taitavat vain parhaat ammattilaiset.

Käsineiden valmistuksessa on käytetty vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää, joka takaa käsineille täydellisen istuvuuden. Siinä käsinenahasta venytetään ylimääräinen venyvyys pois ja jätetään mukautumisvara. Näin käsine ei myöskään venähdä pitkänkään käytön jälkeen ja siitä on paljon iloa moniksi vuosiksi.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: