SAAGA Lambnappa LEOPARD/BLACK Unlined

SAAGA-Lambnappa-LEOPARD/BLACK-Unlined-6
89,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Tyylikäs kynsikäs arkeen tai juhlaan täydentämään rohkeaa lookiasi!
Silkkisen pehmeästä Etiopian karvalampaan nahasta valmistetut kynsikkäät ovat miellyttävän kevyet kädessä. Nahka on ohutta ja joustavaa, mutta silti todella kestävää.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Tyylikäs kynsikäs arkeen tai juhlaan täydentämään rohkeaa lookiasi!
Silkkisen pehmeästä Etiopian karvalampaan nahasta valmistetut kynsikkäät ovat miellyttävän kevyet kädessä. Nahka on ohutta ja joustavaa, mutta silti todella kestävää.
Käsine on vuoriton ja hengittävä, joten se sopii täydellisesti kevyeksi käsineeksi. Malli on myös sormeton, joten tässä käsineessä ei tarvitse huolehtia sormien pituudesta!
Kämmenselän puolella on painettu leopardikuvio ja sisäpuolella nahka on mustaa. Tämä tyylikäs koristelu tekee käsineestä erottuvan, mutta silti helpon sovittaa erilaisiin tyyleihin. Ranteen puolella on pieni halkio, jonka ansiosta käsine on helppo pukea käteen. 
Käsineiden valmistuksessa on käytetty vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää. Siinä nahasta venytetään käsin ylimääräinen venyvyys pois ja jätetään mukautumisvara. Sen ansiosta käsine istuu täydellisesti ja se ei pitkässäkään käytössä venähdä.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: