Naisten villisiannahkakäsineet. Peccary-villisiasta käsityönä valmistettu klassikkokäsine on käsineiden ja nahkojen aatelia. Nämä käsineet ovat täydelliset lämmittämään palelevia käsiäsi talvella.

+ 5 kuvaa lisää
+ 8 kuvaa lisää

SAARA Peccary BLACK 100% Cashmere

SAARA-Peccary-BLACK-100%Cashmere-8,5
298,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Naisten villisiannahkakäsineet. Peccary-villisiasta käsityönä valmistettu klassikkokäsine on käsineiden ja nahkojen aatelia. Nämä käsineet ovat täydelliset lämmittämään palelevia käsiäsi talvella.

Peccary-villisiannahkaa Peccary-villisiannahassa on ainutlaatuinen kuviointi, joka yhdessä nahan pehmeyden ja kestävyyden kanssa tekee siitä erinomaisen valinnan käsinemateriaaliksi ja jokaisesta käsineestä ainutlaatuisen.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Peccary-villisian nahkaa (suom. pekari) 
  • 100% cashmerevuori
  • Varren pituus 2" (n.5cm), peittää ranteen
  • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
  • Eurooppalaista käsityötä
  • Yli 100 käsityövaihetta

Käsineiden ja nahkojen Rolls-Royce on Peccary-villisiannahasta käsityönä valmistettu klassikkokäsine. Tämä on käsine, joka kulkee sukupolvelta toiselle, äidiltä tyttärelle. 

Tässä käsineessä yhdistyy kaksi ihanaa luksusmateriaalia, peccary ja cashmerevilla. Molempien materiaalien hyvä lämmöneristys tekevät näistä käsineistä loistavat talvikäsineet, jotka lämmittävät käsiä jopa kovilla pakkasilla. Luonnonmateriaalien hengittävyys tekevät käsineistä miellyttävät läpi talven käytettäväksi.

Peccary-villisiannahka on luonnostaan paksua ja huokoista, joten se eristää hyvin lämpöä. Peccary-villisiannahalle ominaista on kaunis mattainen pinta. Samettisen pehmeässä nahassa on peccarylle tyypilliset karvatuppojen jättämät kuvioinnit - kolme vierekkäistä pientä pistettä. Villieläimen nahasta valmistettujen käsineiden persoonalliseen luonteeseen kuuluu myös pienet elämän jäljet, joten jokainen pari on uniikki. Peccarynnahka kestää hyvin kulutusta ja patinoituu kauniisti ajan myötä, joten näistä käsineistä on iloa käyttäjälleen vuosikausiksi. 

Sen lisäksi, että peccarynnahka on täydellistä käsineitä varten, sen tekee arvokkaaksi sen rajallinen saatavuus. Peccarynnahka on peräisin Perusta, joka on ainoa maa, joka saa myydä tätä arvokasta nahkaa. Amatsonin viidakossa elävät alkuperäiskansaan kuuluvat yhteiskunnat metsästävät eläintä sen lihan vuoksi. CITES-suojellun eläimen metsästäminen on sallittua ainoastaan hengissä pysymisen vuoksi. Eli villisikaa ei metsästetä sen nahan vuoksi, nahka on ainoastaan sivutuote. Jokainen pari on uniikki, sillä villieläinten nahoissa näkyy myös eläimen elettyä elämää.

Perinteikkäässä mallissa on kolme koristeommelta kämmenselässä. Käsineen varsi peittää ranteen. Siro ranne mahtuu hyvin takin hihan sisään. Ranteen puolella on kuminauha lisäämässä ranteen istuvuutta. Kämmenselästä löytyy kolme koristeommelta, jotka tuovat käsineeseen hienostunutta koristetta.

Yli 100 huolellista käsityövaihetta ja laadukkaat materiaalit tekevät näistä käsineistä loistavan sijoituksen.

Peccary-villisiannahkaksäineet on aina ommeltava käsin, koska nahka on suhteellisen paksua. Paksuuden vuoksi käsineet ommellaan vastasaumalla, eli sauma on niin ikään ulkopuolella. Nämä käsineet on siis ommeltu käsin vain neulaa ja lankaa käyttäen. Ompelu on erittäin tarkkaa ja aikaa vievää. Ompelija valmistaakin vain n. 2,5 käsineparia päivässä.

Käsineiden kuuluu istua alkuun hyvin napakasti, jotta ne muotoutuisivat juuri käyttäjän käteen sopivaksii. Tärkein työvaihe käsineiden istuvuuden määrittämisessä on nahan leikkaus. Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Jokainen nahka käsitellään erikseen.  Suhteellisen pienikokoisen villieläimen nahat ovat hyvin vikaisia, niissä on paljon elämänjälkiä ja jopa reikiä. Nahan leikkaus muistuttakin palapeliä, kun kokenut leikkuri etsii oikein soveltuvat kohdat nahasta kullekin käsineen osalle. Nahat pystytään onneksi hyödyntämään tarkoin, koska käsineissä on paljon pieniä osia sormien väleihin. 

Käsineen sisällä oleva vuori on käytännössä sormikas käsineen sisällä. Luonnonmateriaalina cashmere unelman pehmeää, hengittävä ja loistava lämmöneristäjä. Käytössä nahka kestää pidempään kuin neulosvuori, joten käyttöiän pidentämiseksi käsineisiin on mahdollista tarvittaessa vaihtaa vuori uuteen.


Arvostelut

5 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2021-11-24

Kalliit, mutta hintansa arvoiset hanskat. Todella kestävät ja lämpimät myös paukkupakkasilla. Luottohanskat vuodesta toiseen.

Kirjoittaja: 2021-01-14

Ihan parhaat hansikkaat ikinä. Laadukasta villisiannahkaa lämpimällä vuorella ja kaiken kruunaa käsityön laatu joka huomataan. <br /> Muiden valmistajien hansikkaita en ole enää vuosiin haikaillut.

Kirjoittaja: 2020-11-26

Minä pitä todella hanskoista.

Kirjoittaja: 2020-11-24

Ihanat hanskat :) Alkuun otin liian suuret, mutta onneksi palautin ja vaihdoin pienempiin, juur oikean kokoisetkin nyt

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto