Peccary-villisiasta käsityönä valmistettu käsine on todellinen klassikko. Kestävä ja pehmeä nahka yhdessä lämmittävän villavuorin kanssa tekevät siitä talvikauden luottokäsineen.

+ 2 kuvaa lisää
+ 5 kuvaa lisää

SAARA Peccary Cashmere Blend BLACK

SAARA-Peccary-55%Cashmere45%Wool-BLACK-6
259,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Peccary-villisiasta käsityönä valmistettu käsine on todellinen klassikko. Kestävä ja pehmeä nahka yhdessä lämmittävän villavuorin kanssa tekevät siitä talvikauden luottokäsineen.

Peccary-villisiannahkaa Peccary-villisiannahassa on ainutlaatuinen kuviointi, joka yhdessä nahan pehmeyden ja kestävyyden kanssa tekee siitä erinomaisen valinnan käsinemateriaaliksi ja jokaisesta käsineestä ainutlaatuisen.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share
  • Peccary-villisian nahkaa
  • Neulosvuori 55% cashmerea 45% villaa
  • Varren pituus 2" (n.5cm) eli käsine peittää ranteen
  • 100% käsityötä
  • Valmistettu käyttäen pöytäleikkausmenetelmää
  • Valmistettu Euroopassa
  • Nahkan alkuperämaa: Peru
  • Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta

Peccary-villisiannahka on luonnostaan paksua ja huokoista, joten lämmittää hyvin ollen samalla hyvin hengittävä materiaali. Peccary-villisiannahalle ominaista on kaunis mattainen pinta. Samettisen pehmeässä nahassa on peccarylle tyypilliset karvatuppojen jättämät kuvioinnit - kolme vierekkäistä pientä pistettä. Villieläimen nahasta valmistettujen käsineiden persoonalliseen luonteeseen kuuluu myös pienet elämän jäljet, joten jokainen pari on uniikki. Peccarynnahka kestää hyvin kulutusta ja patinoituu kauniisti ajan myötä, joten näistä käsineistä on iloa käyttäjälleen vuosikausiksi. 

Käsineen varsi peittää ranteen. Siro ranne mahtuu hyvin takin hihan sisään. Ranteen puolella on kuminauha lisäämässä ranteen istuvuutta. Kämmenselästä löytyy kolme koristeommelta, jotka tuovat käsineeseen hienostunutta koristetta ja antavat käsineelle siron ilmeen.

Neulosvuori lisää käsineen lämmittävyyttä. Vuori on valmistettu Italiassa, laadukkaasta cashmeresekoitteesta. Luonnonkuiduista valmistettu neulos eristää lämpöä samalla hengittäen, ja on samalla ihanan pehmeä. Nahka kestää kulutusta neulosvuorta enemmän, joten tarjoamme vuorinvaihtopalvelun käsineillemme.

Käsineet on valmistettu perinteisellä pöytäleikkausmenetelmällä. Tämä on tärkein vaihe käsineen oikeanlaisen istuvuuden kannalta. Jokainen nahka käsitellään erikseen. Pöytäleikkausmenetelmässä leikkurimestari venyttää nahasta ylimääräisen venyvyyden jättäen siihen juuri sopivasti joustavuutta, jotta käsine muotoutuu käyttäjän käteen sopivaksi. Tämä takaa sen täydellisen istuvuuden, josta Sauson käsineet ovat tunnettu jo lähes sadan vuoden ajan. Koska käsineessä on paljon pieniä osia, nahat saadaan hyödynnettyä mahdollisimman tarkoin, joten hukkamateriaalia syntyy hyvin vähän. Kaikki käyttämämme nahka saadaan ruokatalouden sivutuotteena.

Yli 100 huolellista käsityövaihetta ja laadukkaat materiaalit tekevät näistä käsineistä loistavan sijoituksen.


Arvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-11-26

Tosi lämpimät ja hyvät. Varsi sopivan pitkä että menee takin alle.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote