Vuorittomat naisten käsineet peccary-villisiannahasta. Käsityönä valmistetut käsineet ovat uskomattoman pehmeät kädessä. Klassinen muotoilu ja nahan kestävyys tekevät näistä käsineistä ajattomat.

+ 1 kuvaa lisää

SAARA Peccary BLACK Unlined

SAARA-Peccary-BLACK-Unlined-6
239,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Vuorittomat naisten käsineet peccary-villisiannahasta. Käsityönä valmistetut käsineet ovat uskomattoman pehmeät kädessä. Klassinen muotoilu ja nahan kestävyys tekevät näistä käsineistä ajattomat.

Peccary-villisiannahkaa Peccary-villisiannahassa on ainutlaatuinen kuviointi, joka yhdessä nahan pehmeyden ja kestävyyden kanssa tekee siitä erinomaisen valinnan käsinemateriaaliksi ja jokaisesta käsineestä ainutlaatuisen.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Peccary-villisian nahka
  • Nahkan alkuperämaa on Peru
  • Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta
  • Vuoriton
  • Käsinommeltu
  • Kämmenselässä kolme koristeommelta
  • Resori ranteessa
  • Varren pituus 2" (n.5cm)
  • Vastasauma
  • Eurooppalaista käsityötä

Jos haluat kestävät, klassisen kauniit ja täydellisesti istuvat kevyet nahkakäsineet, jotka menevät myös viileämpiin säihin, niin nämä sopivat juuri sinulle. Tässä käsin ommellussa vuorittomassa käsineessä samettisen pehmeän nahan tuntee ihanasti iholla, joka tuo käsineeseen luksustuntuman.

Peccary-villisiannahka on luonnostaan paksua ja huokoista, joten se eristää hyvin lämpöä. Peccary-villisiannahalle ominaista on kaunis mattainen pinta. Samettisen pehmeässä nahassa on peccarylle tyypilliset karvatuppojen jättämät kuvioinnit - kolme vierekkäistä pientä pistettä. Villieläimen nahasta valmistettujen käsineiden persoonalliseen luonteeseen kuuluu myös pienet elämän jäljet, joten jokainen pari on uniikki. Peccarynnahka kestää hyvin kulutusta ja patinoituu kauniisti ajan myötä, joten näistä käsineistä on iloa käyttäjälleen vuosikausiksi.  Se on todella kestävä ja patinoituu kauniisti ajan myötä, joten näistä käsineistä on käyttäjälleen iloa moniksi vuosiksi. Käsineen varsi peittää hyvin ranteen, joten se sopii jopa leutoihin talvipäiviin. Nahka on paksua ja huokoista, joten se pitää hyvin lämpöä.  

Ranteen puolelta löytyy kuminauha, joka lisää istuvuutta. Käsineen kämmenselässä on kolme koristeommelta, jotka tuovat käsineeseen hienovaraista siroutta. K

äsineet ovat valmistettu perinteisellä pöytäleikkausmenetelmällä. Tämä takaa hyvän istuvuuden, koska ylimääräinen venyvyys on venytetty käsin pois nahasta, mutta siihen on jätetty sopvasti venymisvaraa, niin että käsine voi muotoutua juuri käyttäjänsä käteen sopivaksi.


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-11-26

Mukavat hanskaat, ei moitittavaa :)

Kirjoittaja: 2020-11-26

Äitini on ostanut minulle näitä hanskoja lapsuuteni. Nyt sain itsekin ostettua yhdet :)

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote: