Peccary-villisian nahka Nahkan alkuperämaa on Peru Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta Vuoriton Käsinommeltu Kämmenselässä kolme koristeommelta Resori ranteessa Varren pituus 2" (n.5cm) Vastasauma Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä Valmistettu Euroopassa  Käsityönä valmistettu alusta loppuun
+ 3 kuvaa lisää

SAARA Peccary RED/BLACK Unlined

SAARA-Peccary-RED/BLACK-Unlined-6
239,00 €

Kokotaulukko

Loppu

 • Peccary-villisian nahka
 • Nahkan alkuperämaa on Peru
 • Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta
 • Vuoriton
 • Käsinommeltu
 • Kämmenselässä kolme koristeommelta
 • Resori ranteessa
 • Varren pituus 2" (n.5cm)
 • Vastasauma
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Valmistettu Euroopassa
 •  Käsityönä valmistettu alusta loppuun
Peccary-villisiannahkaa Peccary-villisiannahassa on ainutlaatuinen kuviointi, joka yhdessä nahan pehmeyden ja kestävyyden kanssa tekee siitä erinomaisen valinnan käsinemateriaaliksi ja jokaisesta käsineestä ainutlaatuisen.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

Jos haluat kestävät, klassisen kauniit ja täydellisesti istuvat kevyet nahkakäsineet, jotka menevät myös viileämpiin säihin, niin nämä sopivat juuri sinulle. Tässä käsin ommellussa vuorittomassa käsineessä samettisen pehmeän nahan tuntee ihanasti iholla, joka tuo käsineeseen luksustuntuman. Nahka on hieman mattapintainen ja sen pinta on myös rakeinen johtuen eläimen rykelmissä kasvamista karvatupoista. Se on todella kestävä ja patinoituu kauniisti ajan myötä, joten näistä käsineistä on käyttäjälleen iloa moniksi vuosiksi. Käsineen varsi peittää hyvin ranteen, joten se sopii jopa leutoihin talvipäiviin. Nahka on paksua ja huokoista, joten se pitää hyvin lämpöä.  Ranteen puolelta löytyy myös kuminauha, joka lisää istuvuutta. Käsineen kämmenpuolella on kolme koristeommelta, jotka tuovat käsineeseen hienovaraista koristetta. Käsineet ovat valmistettu perinteisellä pöytäleikkausmenetelmällä. Tämä takaa hyvän istuvuuden, koska ylimääräinen venyvyys on venytetty käsin pois nahasta, mutta siihen on kuitenkin jätetty varaa muotoutua käyttäjän käteen.
Villieläimen nahasta valmistettujen käsineiden persoonalliseen luonteeseen kuuluu pienet elämän jäljet, joten jokainen pari on uniikki.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: