Peccary-villisiasta käsityönä valmistettu käsine on todellinen klassikko. Lämmin, mutta hengittävä nahka tekee sen käyttösesongista hyvin laajan. Samettinen nahka tuntuu kädessä kuin toiselta iholta, ja klassinen malli tekee siitä ajattoman. Loistava tuntuma ja kestävyys tekevät siitä käsineiden aatelia.

+ 1 kuvaa lisää
+ 4 kuvaa lisää

SAARA Peccary SAFFRON Unlined

SAARA-Peccary-SAFFRON-Unlined-6
239,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Peccary-villisiasta käsityönä valmistettu käsine on todellinen klassikko. Lämmin, mutta hengittävä nahka tekee sen käyttösesongista hyvin laajan. Samettinen nahka tuntuu kädessä kuin toiselta iholta, ja klassinen malli tekee siitä ajattoman. Loistava tuntuma ja kestävyys tekevät siitä käsineiden aatelia.

Peccary-villisiannahkaa Peccary-villisiannahassa on ainutlaatuinen kuviointi, joka yhdessä nahan pehmeyden ja kestävyyden kanssa tekee siitä erinomaisen valinnan käsinemateriaaliksi ja jokaisesta käsineestä ainutlaatuisen.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Peccary-villisian nahkaa
  • Vuoriton
  • Varren pituus 2" (n.5cm) eli käsine peittää ranteen
  • 100% käsityötä
  • Valmistettu käyttäen pöytäleikkausmenetelmää
  • Valmistettu Euroopassa
  • Nahkan alkuperämaa: Peru
  • Nahka saadaan sivutuotteena elintarviketeollisuudesta

Peccary-villisiannahka on luonnostaan paksua ja huokoista, joten lämmittää hyvin ollen samalla hyvin hengittävä materiaali. Peccary-villisiannahalle ominaista on kaunis mattainen pinta. Samettisen pehmeässä nahassa on peccarylle tyypilliset karvatuppojen jättämät kuvioinnit - kolme vierekkäistä pientä pistettä. Villieläimen nahasta valmistettujen käsineiden persoonalliseen luonteeseen kuuluu myös pienet elämän jäljet, joten jokainen pari on uniikki. Peccarynnahka kestää hyvin kulutusta ja patinoituu kauniisti ajan myötä, joten näistä käsineistä on iloa käyttäjälleen vuosikausiksi. 

Käsineen varsi peittää ranteen. Siro ranne mahtuu hyvin takin hihan sisään. Ranteen puolella on kuminauha lisäämässä ranteen istuvuutta. Kämmenselästä löytyy kolme koristeommelta, jotka tuovat käsineeseen hienostunutta koristetta ja antavat käsineelle siron ilmeen.

Käsineet on valmistettu perinteisellä pöytäleikkausmenetelmällä. Tämä on tärkein vaihe käsineen napakan istuvuuden kannalta. Jokainen nahka käsitellään erikseen. Pöytäleikkausmenetelmässä mestarileikkuri venyttää nahasta ylimääräisen venyvyyden jättäen siihen juuri sopivasti venyvyyttä, jotta käsine muotoutuu juuri käyttäjän käteen sopivaksi. Tämä takaa sen täydellisen istuvuuden, josta Sauson käsineet ovat tunnettu jo lähes sadan vuoden ajan. Nahkaa ei jää paljonkaan hukkaan, koska käsineessä on paljon pieniä osia, joten nahkat saadaan hyödynnettyä mahdollisimman tarkoin. Kaikki käyttämämme nahka saadaan ruokatalouden sivutuotteena.

Yli 100 huolellista käsityövaihetta ja laadukkaat materiaalit tekevät näistä käsineistä loistavan sijoituksen.


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: