Peccary-villisiasta käsityönä valmistettu klassikkokäsine on käsineiden ja nahkojen aatelia. Nämä käsineet ovat täydelliset lämmittämään palelevia käsiäsi talvella.

+ 1 kuvaa lisää
+ 4 kuvaa lisää

SAARA Peccary TAUPE 100% Cashmere

SAARA-Peccary-TAUPE-100%Cashmere-6
269,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Peccary-villisiasta käsityönä valmistettu klassikkokäsine on käsineiden ja nahkojen aatelia. Nämä käsineet ovat täydelliset lämmittämään palelevia käsiäsi talvella.

Peccary-villisiannahkaa Peccary-villisiannahassa on ainutlaatuinen kuviointi, joka yhdessä nahan pehmeyden ja kestävyyden kanssa tekee siitä erinomaisen valinnan käsinemateriaaliksi ja jokaisesta käsineestä ainutlaatuisen.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Peccary-villisian nahkaa
  • 100% cashmerevuori
  • Varren pituus 2" (n.5cm), peittää ranteen
  • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
  • Eurooppalaista käsityötä
  • Yli 100 käsityövaihetta
  • Nahkan alkuperämaa: Peru
  • Nahka saadaan ruokatalouden sivutuotteena

Peccary-villisiannahka on luonnostaan paksua ja huokoista, joten se eristää hyvin lämpöä. Peccary-villisiannahalle ominaista on kaunis mattainen pinta. Samettisen pehmeässä nahassa on peccarylle tyypilliset karvatuppojen jättämät kuvioinnit - kolme vierekkäistä pientä pistettä. Villieläimen nahasta valmistettujen käsineiden persoonalliseen luonteeseen kuuluu myös pienet elämän jäljet, joten jokainen pari on uniikki. Peccarynnahka kestää hyvin kulutusta ja patinoituu kauniisti ajan myötä, joten näistä käsineistä on iloa käyttäjälleen vuosikausiksi. 

Käsineet on vuoritettu ylellisellä cashmerevillalla, joka on materiaalina pehmeää, hengittävää ja ihanan lämmittävää. Nahka kestää kulutusta vuoria paremmin, joten tarjoamamme vuorinvaihtopalvelu pidentää käsineiden käyttöikää merkittävästi.

Yli 100 huolellista käsityövaihetta ja laadukkaat materiaalit tekevät näistä käsineistä loistavan sijoituksen.

Käsineet on valmistettu perinteisellä pöytäleikkausmenetelmällä. Tämä takaa sen täydellisen istuvuuden, josta Sauson käsineet ovat tunnettu jo lähes sadan vuoden ajan. Pöytäleikkausmenetelmässä ylimääräinen venyvyys venytetään käsin pois nahasta, mutta siihen on kuitenkin jätetty varaa muotoutua käyttäjän käteen. 

Käsineen varsi peittää ranteen. Siro ranne mahtuu hyvin takin hihan sisään. Ranteen puolella on kuminauha lisäämässä ranteen istuvuutta. Kämmenselästä löytyy kolme koristeommelta, jotka tuovat käsineeseen hienostunutta koristetta.


Reviews

5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-12-14

Hintavat, mutta joka euron arvoiset. Ajan paljon autolla, ja näitä parempia talviajokäsineitä minulla ei ole koskaan ollut. Nahka on pehmeää ja taipuisaa, hanskoilla saa hyvän tuntuman auton ratista, laukun kahvasta, lapsen pulkasta, mistä vain. Paitsi pehmeät ja lämpimät, ovat myös tyylikkäät.

Kirjoittaja: 2020-10-06

Materiaali on korkealaatuista ja työ ehdottoman laadukasta. Tähän ikään on tullut hankittua ja käytettyä monenmoisia käsineitä, mutta viiimeisten parin vuosikymmenen aikana ainoastaan Sauson. Ihastuin ensimmäisiin Sauson sormikkaisiin, enkä siirry muiden valmisteisiin enää. Sormikkaat ovat ihanan pehmeää nahkaa ja vuoret, joko mukavaa silkkiä tai lämmintä villaa. Sormikkaissa ei yksissäkään ole ompeleet pettäneet! Ja värivalikoimakin on hyvä. Vuosi sitten ruokakauppareissulla harmikseni onnistuin hukkaamaan sormikkaani kauppaan. Yritin epätoivoisesti löytää ne huomattuani vahingon, mutta etsinnästä ja löytötavarakyselyistä huolimatta ne vaihtoivat omistajaa. En sitä suuremmin ihmettele. Olivat varmasti uudelle käyttäjällekin mieluisat ja lämpivät. Minä niitä olin käyttänyt vasta kolmisen kuukautta. Maksoin niistä suhteellisen paljon ja ne olivat jo toiset samaa mallia. Kokemuksesta tiedän, että ne ovat hintansa väärti: kauniit, kestävät ja lämpimät.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote