Siro käsine koristerusetilla. Käsineessä on lyhyt varsi, joka asettuu kauniisti juuri ranteen kohdalle. Etiopialaisen karvalampaan nappa on ohutta, pehmeää ja joustavaa, joten se muotoutuu käytössä sopivaksi juuri käyttäjänsä käteen. Tälle nappanahalle on ominaista kauniin kiiltävä pinta.

SATU Lambnappa BLACK Unlined

SATU-Lambnappa-BLACK-Unlined-6
129,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Siro käsine koristerusetilla. Käsineessä on lyhyt varsi, joka asettuu kauniisti juuri ranteen kohdalle. Etiopialaisen karvalampaan nappa on ohutta, pehmeää ja joustavaa, joten se muotoutuu käytössä sopivaksi juuri käyttäjänsä käteen. Tälle nappanahalle on ominaista kauniin kiiltävä pinta.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

Käsineessä on lyhyt varsi, joka asettuu kauniisti juuri ranteen kohdalle. Etiopialaisen karvalampaan nappa on ohutta, pehmeää ja joustavaa, joten se muotoutuu käytössä sopivaksi juuri käyttäjänsä käteen. Tälle nappanahalle on ominaista kauniin kiiltävä pinta.

Satu on ommeltu sirolla step-saumalla. Solmittava koristerusetti antaa käsineelle hienostuneen loppusilauksen. Käsineissä käytetty step-sauma on vaativa sauma ommella ja sen osaavat vain parhaat ompelijat.

Nahan luontaisen rasvaisuuden takia nahkahoitoaineiden käyttö on tarpeetonta. Vuorittomat käsineet ovat kuin toinen iho. Käsineiden sisäpuolelle jää samettisen pehmeä mokka, joka tuntuu miellyttävältä iholla. Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta käsin pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan myös se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Nahkat myös hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei mene hukkaan.

  • Karvalampaan nappaa
  • Etiopialaista karvalammasta
  • Vuoriton
  • Varren pituus 0,6" (n.1,5cm)
  • Ranteessa kuminauha
  •  Solmittava rusetti koristeena
  • Step-sauma
  • Koneommeltu käsityönä
  • Eurooppalaista käsityötä
  • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä 

Reviews

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2020-10-19

Ostin myös nämä! Upeat!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote