Lämmitä palelevia käsiäsi tyylikkäästi karvalampaan nahasta käsityönä valmistetuilla käsineillä.

SIRU Lambnappa/cotton knit SADDLE BROWN/BLUE 100% Wool

SIRU-Lambnappa/cotton knit-SADDLE BROWN/BLUE-100%Wool-6
109,00 €

Kokotaulukko

Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla

Lämmitä palelevia käsiäsi tyylikkäästi karvalampaan nahasta käsityönä valmistetuilla käsineillä.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Lämmitä palelevia käsiäsi tyylikkäästi karvalampaan nahasta käsityönä valmistetuilla käsineillä.
Käsineen kämmenpuolella on käytetty Etiopian karvalampaan nahkaa. Se on materiaalina pehmeää, ohutta ja joustavaa, mutta silti todella kestävää. Nahalle on myös ominaista kaunis kiilto nahan pinnalla. Sen keveyden ansiosta se on erittäin miellyttävä kädessä.
Kämmenselän puolella on käytetty puuvilla-villasekoiteneulosta päällä. Tässä molempien materiaalien parhaat puolet yhdistyvät ja ne muodostavat kestävän ja pehmeän neuloksen, joka lämmittää ihanasti.
Käsineessä on 100 % villavuori, joka on
hyvä lämmöneristin. Sillä on myös hyvä kosteudenimemiskyky, joten villavuori soveltuu myös kosteisiin säihin. Kun käsi hikoaa, niin villa päästää kosteuden läpi ja iho pysyy kuivana. Tämän vuoksi käsine ei tunnu tukalalta kädessä. Villa on myös todella kestävä materiaali.
Varsi on pituudeltaan n. 7 cm eli se peittää hyvin ranteen, mikä lisää käsineen lämmittävyyttä. Ranteen puolella on myös resori, joka lisää istuvuutta. Ranteen yläpuolella on yksinkertainen solki ja kämmenen puolen nahka on perforoitua. Nämä tuovat käsineeseen hienovaraista koristetta.
Käsinepari on käynyt läpi lähes 100 käsityövaihetta ja niihin on käytetty melkein 40 metriä lankaa. Yksi tärkeimmistä vaiheista on kuitenkin perinteisellä pöytäleikkausmenetelmällä nahan venytys ja leikkaus. Tässä nahasta venytetään ylimääräinen venyvyys käsin ja jätetään mukautumisvara. Tämä takaa täydellisen istuvuuden.

Vinkki! Neulosvuorit kuluvat nahkoja nopeammin. Tämän vuoksi tarjoamme asiakkaillemme vuorinvaihtopalvelua. Näin saat myös pidennettyä ihanan käsineparisi käyttöikää!


Reviews

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote