Klassiset ajokäsineet peccaryvillisiannahkasta. Valmistettu käsityönä.

+ 1 kuvaa lisää
+ 4 kuvaa lisää

Sylvia Peccary OATMEAL/BROWN Unlined

Sylvia-Peccary-OATMEAL/BROWN-Unlined-6
229,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Klassiset ajokäsineet peccaryvillisiannahkasta. Valmistettu käsityönä.

Peccary-villisiannahkaa Peccary-villisiannahassa on ainutlaatuinen kuviointi, joka yhdessä nahan pehmeyden ja kestävyyden kanssa tekee siitä erinomaisen valinnan käsinemateriaaliksi ja jokaisesta käsineestä ainutlaatuisen.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona ilmaiseksi 14 päivää Voit sovittaa käsineitä riskittä kotona, sillä tarjoamme 14 päivän ilmaisen palautusoikeuden.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

Peccary- villisiannahasta valmistetut käsinommellut klassiset ajokäsineet sopivat kaikenlaisiin tarkoituksiin. Ne sopivat muun muassa pyöräilyyn ja veneilyyn, koska ne kestävät hyvin kovempaakin käyttöä. Ne sopivat myös täydellisesti autoiluun, koska niillä saa hyvän rattituntuman. Tyylikäs ja klassinen malli soveltuu myös kaupunkikäyttöön.

Peccary-villisiannahka on materiaalina paksua, hengittävää ja huokoista ja on siitä syystä myös pehmeää ja se pitää hyvin lämpöäkin. Vuorittomassa käsineessä samettisen pehmeän nahan tuntee paremmin iholla, joka tekee tästä käsineestä eritäin miellyttävän kädessä. Nahka on mattapintaista ja hieman rakeista, johtuen villieläimen rykelmissä kasvavista karvatupoista. Nahka kestää käytössä jopa vuosikausia ja se patinoituu kauniisti ajan myötä. Näistä käsineistä on tosiaan käyttäjälleen iloa moniksi vuosiksi!

Kämmenselässä on painonappi, joka lisää istuvuutta ranteessa. Käsineessä on myös perinteiset rystysaukot ja ympäri käsinettä on perforointikoristereikiä, jotka tuovat käsineeseen lämpiminä vuodenaikoina tarvittavaa hengittävyyttä.

Käsineet ovat valmistettu perinteisellä pöytäleikkausmenetelmällä. Tämä takaa hyvän istuvuuden, koska ylimääräinen venyvyys on venytetty käsin pois nahasta, mutta siihen on kuitenkin jätetty varaa muotoutua käyttäjän käteen.

Villieläimen nahasta valmistettujen käsineiden persoonalliseen luonteeseen kuuluu pienet elämän jäljet, joten jokainen pari on uniikki.

 • Peccary-villisian nahka
 • Nahan alkuperämaa: Peru
 • Nahka saadaan elintarviketuotannon sivutuotteena
 • Driver-malli
 • Vuoriton
 • Varren pituus 0,6" (n. 1,5cm)
 • Aukot rystysten kohdalla
 • Käsinommeltu
 • Vastasauma
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Eurooppalaista käsityötä

Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote: