Klassiset käsinommellut mustat lammasturkiskäsineet.

+ 1 kuvaa lisää
+ 4 kuvaa lisää

TELMA Lamb shearling BLACK Lambfur

TELMA-Lamb shearling-BLACK-Lambfur-6
159,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Klassiset käsinommellut mustat lammasturkiskäsineet.

100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

    • Käsinommeltu lammasturkiskäsine
    • Eurooppalaista käsityötä
    • Viehättävä tikkaussauma
    • Lampaanturkis saatu sivutuotteena ruoantuotannosta (alkuperämaa: Espanja)

Klassinen lammasturkiskäsine sopii hyvin pakkaskeleille sekä kaupungille että ulkoiluun. Perinteinen turkiskäsine ei ole kiinni sesongeittain vaihtuvissa trendeissä, vaan käsineet palvelevat käyttäjänsä pukeutumista koko niiden elinkaaren ajan. 

Käsineessä on kaunis tikkauskoriste kämmenselässä. Käsinommellun käsineen tikkaus on viehättävän rouhea. Saumasta näkyvä turkis on kuin koriste itsessään.

Käsineen varsi on n. 10cm pitkä (lasketaan peukalon juuresta). Ranteessa kuminauha lisäämässä istuvuutta. Käsineen vartta voi pitää suorana tai kerran taitettuna. Suorana varsi sopii hyvin takin hihan alle suojaten käsivartta tuulelta. Kerran taitettuna turkisreuna tuo asuun kauniin koristeen. 


Arvostelut

4 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2021-02-17

Muuten hyvät, mutta käsiin irtoaa vuoripuolelta mustaa irtoväriä.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote