Käsinommeltu vuoriton ratsastuskäsine lammasnapasta. 

VAULA Lambnappa BLACK Unlined

VAULA-Lambnappa-BLACK-Unlined-6
129,00 €

Kokotaulukko

Loppu

Käsinommeltu vuoriton ratsastuskäsine lammasnapasta. 

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Ratsastuskäsine
  • Etusormessa ja nimettömän ja pikkurillin välissä nahkavahvike
  • Ranteessa säädettävä tarrakiinnitys
  • Varren pituus 2" (n. 5cm)
  • Step-sauma
  • Koneommeltu käsityönä
  • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
  • Eurooppalaista käsityötä
  • Etiopian karvalampaan nappanahkaa

Tyylikkäät ratsastuskäsineet. Käsityönä valmistetuissa ratsastuskäsineissä on ihanan napakka tuntuma ja hengittävä ohut nahka, joka tekee siitä erittäin miellyttävän kädessä. Etiopialaisen karvalampaan nappa on pehmeää ja joustavaa, joten se muotoutuu hyvin käyttäjänsä käteen. Tälle nappanahalle on myös ominaista kauniin kiiltävä pinta.

Vuorittomat käsineet ovat kuin toinen iho. Käsineiden sisäpuolelle jää samettisen pehmeä mokka.

Ohuen lampaannahan ansiosta jää myös ratsastamiseen hyvä kosketustuntuma.

Käsineet on ommeltu käsityönä ompelukoneella ja saumatyyppi on step-sauma. Step-sauma on erittäin haastava saumatyyppi ja sen osaavat vain parhaat ompelijat.

Vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käyttämällä käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään käsin nahasta pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan myös se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Nahkat myös hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei mene hukkaan.

Kaikki käyttämämme nahka saadaan elintarviketalouden sivutuotteena. Luonnolliseen nahkaan kuuluvat mahdolliset värivaihtelut.


Reviews

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote