Ihana talvikäsine karitsanturkiksella.

WILMA Lamb shearling NAVY Curly

WILMA-Lamb shearling-NAVY-Curly-6
159,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Ihana talvikäsine karitsanturkiksella.

100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Eurooppalaista käsityötä
  • Turkiksen alkuperämaa: Uusi-Seelanti

Tämä pehmeä ja kaunis karitsanturkiskäsine on ihanan lämmin käsine talvikäyttöön. Käsintikattu ommel, viehättävä materiaali ja sirot koristeompeleet kämmenselässä tekevät tästä käsineestä kauniin talvikäsineen, joka on pehmeä ja hyvin käteen ja sormien liikkeisiin muotoutuva.

Käyttämämme karitsanturkis on peräisin luonnollisesti kuolleilta karitsoilta. Kaikkien käyttämiemme materiaalien valinnassa tärkeintä ovat materiaalien sopivuus tuotteeseen ja eettisyys, mikä tarkoittaa sitä, että tuotteemme on tarkoitettu kestämään pitkään, ne on valmistettu huolella ja kaikki nahat saadaan sivutuotteena ruokataloudesta.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto