Yasmine - pitkävartiset puoli-käsineet lammasnapasta. Tämä nahka on hyvin hengittävää, pehmeää ja siinä on kaunis kiilto. Täydelliset, kun haluat asuun jotain ekstraa.

+ 3 kuvaa lisää

YASMINE Lambnappa BLACK Unlined

YASMINE-Lambnappa-BLACK-Unlined-6
129,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Yasmine - pitkävartiset puoli-käsineet lammasnapasta. Tämä nahka on hyvin hengittävää, pehmeää ja siinä on kaunis kiilto. Täydelliset, kun haluat asuun jotain ekstraa.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

  • Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa
  • Vuoriton
  • Pitkä varsi, pituus n. 31 cm
  • Nahka saatu sivutuotteena ruoantuotannosta
  • Eurooppalaista käsityötä

Silkinpehmeästä etiopian karvalampaan nahasta käsityönä valmistetut käsineet ovat unelmanpehmeät kädessä. Nahka on hyvin ohutta, joustavaa ja hengittävää ja siksi se onkin todella miellyttävän tuntuinen. Ohut nahka saa käsinet tuntumaan kuin toiselta iholta.

Tämä malli on sormeton, joten ei tarvitse huolehtia sormien pituudesta ja voit pukea yllesi esimerkiksi näyttävimmät sormuksesi! Tämä pitkä käsine sopiikiin hyvin sekä arjen asua piristämään, että juhlapukeutumiseen. 

Tämä käsine on vuoriton, joten nahan tuntee ihanasti iholla. Se on keveydestään huolimatta kestävä materiaali. Lammasnapalle on myös ominaista sen kaunis kiilto.

Varren pituus on n. 31 cm, eli se ylettyy noin kyynärpään yläpuolelle. Varren saa halutessaan myös poimutettua kauniisti. Käsineen pituus tekeekin siitä todella elegantin. 

Käsineiden valmistukseen on käytetty perinteistä pöytäleikkausmenetelmää. Siinä nahasta venytetään käsin ylimääräinen venyvyys pois ja jätetään varaa muotoutua käyttäjänsä käteen. Tämä ja lähes 100 muuta käsityövaihetta takaavat käsineille täydellisen istuvuuden.


Arvostelut

5 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2021-03-08

Ihanan elegantit käsineet, joita on helppo käyttää eri tilanteissa. Nahka on todella pehmeää ja tuntuu miellyttävältä ihoa vasten.

Kirjoittaja: 2020-10-06

Olen erittäin tyytyväinen käsineisiin. Ne ovat kauniit ja tyylikkäät, ja sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.

Kirjoittaja: 2020-10-03

Kätevät käyttää ja viileä ulkonäkö! Suojaa ranteita viimalta kaupungissa pyöräillessä, mutta ei näytä silti retkeilyvarusteelta.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote

UUTUUS Lampaannahkaiset
golfhanskat


TILAA NYT
Miesten malli Naisten malli