−50%

Kosketusnäytöllä toimivat naisten beiget ajokäsineet, joissa päällinen mokkanahkaa.

+ 3 kuvaa lisää
+ 6 kuvaa lisää

CATHY
Kosketusnäyttökäsine Lambsuede/nappa BEIGE Unlined

139,00 €
69,50 €Säästä 50%

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Kosketusnäytöllä toimivat naisten beiget ajokäsineet, joissa päällinen mokkanahkaa.

100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.

Huomioithan, että kampanjoiden aikana toimitusaika voi suurista tilausmääristä johtuen olla tavanomaista pidempi.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

ERIEN VIIMEISIÄ KAPPALEITA Katso kaikki Outlet-tuotteet
 • Klassiset naisten ajokäsineet
 • Eurooppalaista käsityötä
 • Etiopian karvalampaan nahkaa
 • Kosketusnäyttöominaisuus
 • Vuoriton
 • Painonappikiinnitys
 • Koristeperforoinnit kämmenselän puolella lisäävät käsineen hengittävyyttä
 • Naisellinen beige väri

Naisten klassiset ajokäsineet, joissa käytännöllinen kosketusnäyttöominaisuus. 

Etiopian karvalampaan nappa on ohuin kaikista käyttämistämme käsinenahoista. Hyvin pehmeä, hengittävä ja joustava nahka muotoutuu kauniisti käyttäjänsä käteen. Vuoriton käsine tuntuu kuin toiselta iholta, joten se sopii erityisen hyvin ajokäsineeksi sekä keväästä syksyyn käytettäväksi. 

Mokka- ja pintanahan yhdistelmä antaa käsineille persoonallisen ulkonäön. Kahden erilaisen nahkatyypin ansionsa käsineet sopivat monenlaiseen tyyliin. Kämmenselän tyylikkäät perforoinnit lisäävät käsineen hengittävyyttä ja tuovat kaunista koristetta käsineeseen. 

Käytännöllinen kosketusnäyttöominaisuus lisää käsineiden käytettävyyttä, sillä käsineitä ei tarvitse riisua kädestä käytettäessä kosketusnäyttöjä, joita on nykyään yhä enemmän myös autoissa ja julkisilla paikoilla. Kosketusnäyttöominaisuus perustuu siihen, että käsineen nahka päästää lävitseen ihon sähkön mahdollistaen näen kosketusnäyttöjen käytön pelkällä hipaisulla. Tässä mallissa koko kämmen on valmistettu kosketusnäytöllä toimivasta nahasta.

Nahalla päällystetty painonappi sulkee käsineen napakasti ranteen ympärille. Varsi on n. 2,5 cm pitkä. Siro käsine imartelee kättä ja napakka istuvuus takaa hyvän tuntuman auton ratista.

Käyttämällä vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta käsin pois ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Mukautumisvaran vuoksi käsineiden kuuluu sovitettaessa istua hyvin napakasti, jopa tiukasti. Nahka muotoutuu käytössä juuri käyttäjänsä käteen sopivaksi. 


  Miten valitsen oikean kokoiset käsineet?

  Löytääksesi oikean koon, mittaa suurempi kätesi (yleensä kirjoituskätesi) sen leveimmästä kohtaa ilman peukaloa. Käden ympärysmitta mitataan hyvin napakasti käden ympäriltä. Vinkki: Jos sinulla ei ole mittanauhaa, voit käyttää narua. Mittaa narulla kädenympärys ja se jälkeen mittaa narun pituus viivottimella. Tämän mittaustuloksen avulla saat valittua kokotaulukosta oikean kokosi. (Kokotaulukko löytyy jokaiselta tuotesivulta.)

  Jos mitta jää kahden koon väliin, suosittelemme pyöristämään lähimpään puolikkaaseen tai täyteen kokoon. Pyöristäessä lähimpään kokoon, harkitse sormiesi pituutta ja käden mallia. Jos sinulla on pitkät sormet tai pidät kynsiäsi pitkinä, valitse isompi koko. Jos kätesi malli taas on enemmän leveä kuin pitkänmallinen, valitse pienempi koko - näin sormet eivät ole liian pitkät.

  Käsineen tulee istua alussa napakasti, sillä nahka venyy hieman käytössä ja muotoutuu käteesi ajan kuluessa. Käsineen ei siis kuulu olla "mukavan löysä" alkuun, vaan niin napakka, että kämmenen sivusta nipistämällä käsine irtoaa kämmenestä vain muutaman millin.

  Sormien päissä olisi hyvä olla muutaman millimetrin vara, sillä käsineen sormilla on tapana hiukan lyhentyä käytössä. Tätä lyhentymistä voi ehkäistä venyttelemällä käsineitä säännöllisesti pituussuunnassa. Käsineen vuori myöskin kuluu nopeammin jos kynnet kokoajan osuvat sormenpäihin.

  Perussääntönä voi pitää sormien pituutta: jos käsineen sormet ovat tarpeeksi pitkät, käsine saa olla vaikka miten napakka - se kyllä muotoutuu käytössä, jo muutaman käyttökerran jälkeen voit huomata eron. Hyvin pitkäsormisien käyttäjien kohdalla tämä ei peruslestisissä käsineissä toteudu, vaan heidän kannattaa valita joku pitkäsormisista malleistamme.

  Käsiä on erilaisia niin paljon kuin on erilaisia ihmisiäkin. Joskus hyvin pitkät tai lyhyet ihmiset eivät löydä perusmallistoista täydellisesti sopivia vaatteita saatika käsineitä. Täydellisesti istuvat käsineet saadaan silloin ainoastaan mittatilauksena. Lue lisää mittatilauskäsineistä.


Arvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

create Arvostele tuote
Arvioi meidät Googlessa Miten onnistuimme palvelemaan sinua? Asioit sitten verkossa tai myymälässämme niin kerro kokemuksistasi Googlessa.
Kirjoittaja: 2021-07-09

Aivan ihanat käsineet, jotka sopivat hyvin käytettäväksi kesälläkin. Ei turhaan tarvitse ottaa pois käsistä, kun tässä on kätevä kosketusnäyttötoimintokin ja suojaa käsiä turhilta pöpöiltä. Tää mokkapinta tuntuu ihanan ylelliseltä ja naiselliselta ja sopii mihin tahansa asuun!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto