Naisten kosketusnäyttökäsine pehmeästä lammasnapasta. Kämmenselän tikkauskuviointi on klassisen tyylikäs. Ylellisen sileä silkkivuori on hengittävä ja saa käsineen sujahtamaan käteen helposti.

+ 3 kuvaa lisää

CRISTEL Kosketusnäyttökäsineet Lambnappa 100% Silk NUDE

CRISTEL TS-Lambnappa-100%SIlk-NUDE-6
159,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Naisten kosketusnäyttökäsine pehmeästä lammasnapasta. Kämmenselän tikkauskuviointi on klassisen tyylikäs. Ylellisen sileä silkkivuori on hengittävä ja saa käsineen sujahtamaan käteen helposti.

100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
100% tyytyväisyystakuu kosketusnäyttökäsineille
Jos käsineiden kosketusnäyttöominaisuus ei toimi, saat rahat takaisin tai toiset käsineet tilalle. Takuu on voimassa 12 kuukautta.
Lisätietoja ja ehdot >
Jaa share

Muut värit

  • Etiopian karvalampaan nappanahkaa
  • 100% silkkivuori
  • Kosketusnäyttö ominaisuus kämmenpuolella
  • Tikkikuviointi kämmenselässä
  • Ranteessa resori
  • Step-sauma
  • Koneommeltu käsityönä
  • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
  • Valmistettu Euroopassa käsityönä

Käsityönä valmistettu naisten kosketusnäyttöhanska, jossa tyylikäs tikkauskuvio kämmenselässä. Ranteen leveä resori suojaa ranteita tuulelta. 

Etiopialaisen karvalampaan nappa on luonnostaan ohutta, pehmeää ja joustavaa, joten se muotoutuu hienosti käyttäjänsä käteen. Tälle nappanahalle on myös ominaista kauniin kiiltävä pinta. Sen luontaisen rasvaisuuden takia nahkahoitoaineiden käyttö on tarpeetonta.

Kosketusnäyttöominaisuus perustuu nahkan sähkönjohtavuuteen. Nahka on käsitelty siten, että ihon sähkö läpäisee sen. Käsittely tekee nahasta hiukan mattapintaisen. Tässä käsineessä kosketusnäyttönahkaa on käytetty koko kämmenessä.

Käsineessä on ylellinen silkkivuori, joka on sileä ja hengittävä. Italiassa valmistettu silkkivuori on korkealaatuinen ja hyvin kestävä. 

Tämän mallin lesti on siro. Käsine venyy leveyssuunnassa käytössä sopivaksi, vaikka aluksi olisi napakka.

Käsineet on ommeltu koneompeleisella step-saumalla. Step-sauma on vaativa saumatyyppi ja sen osaavatkin vain parhaat ompelijat. 

Vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käyttämällä käsineille saadaan oikea istuvuus. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois käsin ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan myös se, että käsineet eivät pitkässäkään käytössä venähdä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Käsineiden valmistuksessa nahat pystytään hyödyntämään tarkoin, joten hukkamateriaalin määrä on hyvin minimoitua.

Huom. Jotkut paksulla panssarilasilla suojatut näytöt eivät toimi käsineiden kanssa.


Arvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto