−50%

Ihana naisten lyhytvartinen peurannahasta valmistettu käsine, joka sopii mainiosti ympärivuotiseen käyttöön ja ajokäsineeksi.

+ 4 kuvaa lisää
+ 7 kuvaa lisää

FANNI Deer CORK Unlined

FANNI-Deer-Unlined-CORK-7,5
129,00 €
64,50 €Säästä 50%

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Ihana naisten lyhytvartinen peurannahasta valmistettu käsine, joka sopii mainiosti ympärivuotiseen käyttöön ja ajokäsineeksi.

Peurannahkaa Nahan pinnassa on kaunis rakenne. Peurannahka on pehmeää ja miellyttävää ihoa vasten, joten sitä käytetään useissa vuorittomissa käsineissä. Suomesta saatavan peurannahan määrä on hyvin rajoitettu, joten täydennämme valikoimaa Yhdysvalloista saadulla peuralla.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Ihana naisten lyhytvartinen peurannahasta valmistettu käsine, joka sopii mainiosti ympärivuotiseen käyttöön ja ajokäsineeksi.

 • Peurannahkaa
 • Lyhytvartinen käsine
 • Vuoriton
 • Eurooppalaista käsityötä
 • Siro lesti, joka muotoutuu käytössä käteen sopivaksi

Peurannahalle on ominaista kaunis mattapinta ja samettimainen pehmeys. Peurannahka on samanaikaisesti pehmeää ja kestävää, joten se on ihanteellinen materiaali käsineisiin. Vuorittomat käsineet ovat kuin toinen iho.

Tyylikäs kaareva muotoilu ranteessa antaa käsineelle viehättävän siron ulkonöän. Pisaranmuotoiset perforoinnit sormissa tuovat kauniin yksityiskohdan ja lisäävät käsineen hengittävyyttä. Lyhyt varsi jättää ranteen paljaaksi, tehden kädestä siron näköisen ja helpottaen liikkuvuutta. Lyhytvartinen ja vuoriton käsine sopiikin erityisen hyvin myös ajokäsineeksi.

Kämmenen puolella ranteen reunassa on sisäänommeltu kuminauha, joka lisää ranteen istuvuutta ja helpottaa käsineen pukemista käteen. Sisäsauma tekee käsineestä entistä siromman kädessä. Käsineessä on myös hieno peurakuvio-kuumapainatus.

Käsineet ovat käyneet läpi lähes 100 käsityövaihetta. Yksi tärkeimmistä vaiheista on pöytäleikkausmenetelmällä nahan venytys ja leikkaus, jonka ansiosta käsine saadaan istumaan käyttäjälleen täydellisesti. Siinä nahasta venytetään käsin ylimääräinen venyvyys pois ja jätetään varaa muotoutua käyttäjänsä käteen. Tämän sopivan venyvyyden ansiosta käsineen kuuluu aluksi istua käteen hyvin napakasti, jotta se käytössä muotoutuu käyttäjän käden mukaisesti.


  Miten valitsen oikean kokoiset käsineet?

  Löytääksesi oikean koon, mittaa suurempi kätesi (yleensä kirjoituskätesi) sen leveimmästä kohtaa ilman peukaloa. Käden ympärysmitta mitataan hyvin napakasti käden ympäriltä. Vinkki: Jos sinulla ei ole mittanauhaa, voit käyttää narua. Mittaa narulla kädenympärys ja se jälkeen mittaa narun pituus viivottimella. Tämän mittaustuloksen avulla saat valittua kokotaulukosta oikean kokosi. (Kokotaulukko löytyy jokaiselta tuotesivulta.)

  Jos mitta jää kahden koon väliin, suosittelemme pyöristämään lähimpään puolikkaaseen tai täyteen kokoon. Pyöristäessä lähimpään kokoon, harkitse sormiesi pituutta ja käden mallia. Jos sinulla on pitkät sormet tai pidät kynsiäsi pitkinä, valitse isompi koko. Jos kätesi malli taas on enemmän leveä kuin pitkänmallinen, valitse pienempi koko - näin sormet eivät ole liian pitkät.

  Käsineen tulee istua alussa napakasti, sillä nahka venyy hieman käytössä ja muotoutuu käteesi ajan kuluessa. Käsineen ei siis kuulu olla "mukavan löysä" alkuun, vaan niin napakka, että kämmenen sivusta nipistämällä käsine irtoaa kämmenestä vain muutaman millin.

  Sormien päissä olisi hyvä olla muutaman millimetrin vara, sillä käsineen sormilla on tapana hiukan lyhentyä käytössä. Tätä lyhentymistä voi ehkäistä venyttelemällä käsineitä säännöllisesti pituussuunnassa. Käsineen vuori myöskin kuluu nopeammin jos kynnet kokoajan osuvat sormenpäihin.

  Perussääntönä voi pitää sormien pituutta: jos käsineen sormet ovat tarpeeksi pitkät, käsine saa olla vaikka miten napakka - se kyllä muotoutuu käytössä, jo muutaman käyttökerran jälkeen voit huomata eron. Hyvin pitkäsormisien käyttäjien kohdalla tämä ei peruslestisissä käsineissä toteudu, vaan heidän kannattaa valita joku pitkäsormisista malleistamme.

  Käsiä on erilaisia niin paljon kuin on erilaisia ihmisiäkin. Joskus hyvin pitkät tai lyhyet ihmiset eivät löydä perusmallistoista täydellisesti sopivia vaatteita saatika käsineitä. Täydellisesti istuvat käsineet saadaan silloin ainoastaan mittatilauksena. Lue lisää mittatilauskäsineistä.


Arvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

create Arvostele tuote
Arvioi meidät Googlessa Miten onnistuimme palvelemaan sinua? Asioit sitten verkossa tai myymälässämme niin kerro kokemuksistasi Googlessa.
Kirjoittaja: 2022-02-26

Kaunis malli, joka istuu sirosti ja napakasti käteen. Nahka on paksua, mutta on käytössä kuitenkin pehmentynyt ja muotoutunut ihanasti käteen. Iso plussa tulee ranteessa olevasta kuminauhasta, joka helpottaa hieman käsineen pukemista, mutta saa myös kösineen istumaan hyvin ranteesta.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto