−20%

Naisten upeat tummanvihreät käsinommellut nahkakäsineet cashemere-villavuorilla.

Käsityönä valmistettu ajaton käsine tarkkaan valituista luonnonmateriaaleista. Käsintikattu vastasauma yhdessä pehmoisen kashmiiri-villavuorin kanssa tekevät näistä käsineistä erityisen pehmeät ja miellyttävät kädessä.

MAXINE Lambnappa Cashmere blend PATINA GREEN

MAXINE-Lambnappa-55%Cashmere45%Wool-PatinaGREEN-8
149,00 €
119,20 €Säästä 20%

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Naisten upeat tummanvihreät käsinommellut nahkakäsineet cashemere-villavuorilla.

Käsityönä valmistettu ajaton käsine tarkkaan valituista luonnonmateriaaleista. Käsintikattu vastasauma yhdessä pehmoisen kashmiiri-villavuorin kanssa tekevät näistä käsineistä erityisen pehmeät ja miellyttävät kädessä.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso.Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
Jaa share

Muut värit

 • Tummanvihreät naisten nahkakäsineet cashmere-villavuorilla
 • Etiopian karvalampaan nappanahkaa
 • Nahka saadaan sivutotteena elintarviketeollisuudesta
 • Joustava ja pehmeä
 • Neulosvuori cashmeresekoitetta, jossa 55% cashmerea 45% villaa. Vuori valmistettu Italiassa.
 • Varren pituus 2" (n. 5cm) eli peittää ranteen
 • Halkio ranteen sisäpuolella
 • Käsintikattu vastasauma
 • Valmistettu pöytäleikkausmenetelmällä
 • Eurooppalaista käsityötä

Naisten upeat tummanvihreät käsinommellut nahkakäsineet cashemere-villavuorilla. Tummanvihreässä nahassa on hienostunut petroolinsävy. Tyylikäs väri on hieno vaihtoehto tavallisille mustille käsineille.

Käsityönä valmistettu ajaton käsine tarkkaan valituista luonnonmateriaaleista. Käsintikattu vastasauma yhdessä pehmoisen kashmiiri-villavuorin kanssa tekevät näistä käsineistä erityisen pehmeät ja miellyttävät kädessä.

Käsineen siro varsi peittää ranteen. Ranteen kämmenpuolella sijaitseva halkio helpottaa käsineen pukemista.

Käsineet on valmistettu etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahasta, joka on kauniin kiiltävää ja pehmeää. Ohut ja joustava karvalampaan nappa muotoutuu hyvin käteen, joten kannattaa valita aina alkuun napakasti istuvat käsineet.

Luonnonkuituinen vuori lisää käsineen lämmittävyyttä. Neulosvuorinen käsine sopii hyvin käytettäväksi syksystä kevääseen. Italiassa valmistettu cashmeresekoiteneulos on pehmeä ja lämmittävä. Villan lämmönsäätely ja hengittävyys yhdessä cashmeren ylellisen pehmeyden kanssa tekevät siitä erittäin miellyttävän vuorimateriaalin. 

Käsineet ovat valmistettu käsityönä. Käsintitattu ulkosauma antaa käsineille persoonallisen ulkonäön. Vastasauman ansiosta käsineen sisäpuoli jää täysin sileäksi saumasta, joten käsine tuntuu aivan erityisen pehmeältä ja mukavalta.

Vuosisatoja vanhaa pöytäleikkausmenetelmää käyttämällä käsineille saadaan oikea istuvuus. Nahat leikataan yksitellen käsityönä. Ylimääräinen venyvyys venytetään nahasta pois käsin ja jätetään vain erinomaisen istuvuuden takaava mukautumisvara. Tällä varmistetaan se, että käsineet eivät venähdä käytössä, vaan ne säilyttävät istuvuuden. Nahat myös hyödynnetään mahdollisimman tarkoin, jotta materiaalia ei mene hukkaan.

Käsineiden hoito on helppoa. Koska nahka on luontaisesti rasvaista, sitä ei tarvitse käsitellä nahanhoitotuotteilla. Vältä nahan kastumista. Venytä käsineitä kevyesti pituussuunnassa aina käytön jälkeen. Säilytä käsineet suoristettuina hengittävässä tilassa, jotta käytön aikana kerääntynyt kosteus voi haihtua.

Käsineissä vuorit kuluvat usein nahkaa nopeammin, joten asiakkaidemme käytössä on vuorinvaihtopalvelu, joka mahdollistaa vuorin vaihdon jo omiin käsiin muotoutuneisiin käsineisiin.


  Miten valitsen oikean kokoiset käsineet?

  Löytääksesi oikean koon, mittaa suurempi kätesi (yleensä kirjoituskätesi) sen leveimmästä kohtaa ilman peukaloa. Käden ympärysmitta mitataan hyvin napakasti käden ympäriltä. Vinkki: Jos sinulla ei ole mittanauhaa, voit käyttää narua. Mittaa narulla kädenympärys ja se jälkeen mittaa narun pituus viivottimella. Tämän mittaustuloksen avulla saat valittua kokotaulukosta oikean kokosi. (Kokotaulukko löytyy jokaiselta tuotesivulta.)

  Jos mitta jää kahden koon väliin, suosittelemme pyöristämään lähimpään puolikkaaseen tai täyteen kokoon. Pyöristäessä lähimpään kokoon, harkitse sormiesi pituutta ja käden mallia. Jos sinulla on pitkät sormet tai pidät kynsiäsi pitkinä, valitse isompi koko. Jos kätesi malli taas on enemmän leveä kuin pitkänmallinen, valitse pienempi koko - näin sormet eivät ole liian pitkät.

  Käsineen tulee istua alussa napakasti, sillä nahka venyy hieman käytössä ja muotoutuu käteesi ajan kuluessa. Käsineen ei siis kuulu olla "mukavan löysä" alkuun, vaan niin napakka, että kämmenen sivusta nipistämällä käsine irtoaa kämmenestä vain muutaman millin.

  Sormien päissä olisi hyvä olla muutaman millimetrin vara, sillä käsineen sormilla on tapana hiukan lyhentyä käytössä. Tätä lyhentymistä voi ehkäistä venyttelemällä käsineitä säännöllisesti pituussuunnassa. Käsineen vuori myöskin kuluu nopeammin jos kynnet kokoajan osuvat sormenpäihin.

  Perussääntönä voi pitää sormien pituutta: jos käsineen sormet ovat tarpeeksi pitkät, käsine saa olla vaikka miten napakka - se kyllä muotoutuu käytössä, jo muutaman käyttökerran jälkeen voit huomata eron. Hyvin pitkäsormisien käyttäjien kohdalla tämä ei peruslestisissä käsineissä toteudu, vaan heidän kannattaa valita joku pitkäsormisista malleistamme.

  Käsiä on erilaisia niin paljon kuin on erilaisia ihmisiäkin. Joskus hyvin pitkät tai lyhyet ihmiset eivät löydä perusmallistoista täydellisesti sopivia vaatteita saatika käsineitä. Täydellisesti istuvat käsineet saadaan silloin ainoastaan mittatilauksena. Lue lisää mittatilauskäsineistä.


Arvostelut

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

create Arvostele tuote
Arvioi meidät Googlessa Miten onnistuimme palvelemaan sinua? Asioit sitten verkossa tai myymälässämme niin kerro kokemuksistasi Googlessa.
Kirjoittaja: 2022-02-06

Ihanan pehmeät ja väri upea!<br /> Niin laadukkaan tuntuiset kädessä.<br />

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto