Kauniin yksinkertainen klassisen ruskea nahkakäsine, jossa kosketusnäyttöominaisuus.

KIIA Kosketusnäyttökäsine Lambnappa Cashmere blend SADDLE BROWN

KIIA TS-Lambnappa-55%Cashmere45%Wool-SADDLE BROWN-6
129,00 €

Kokotaulukko

Viimeiset tuotteet varastossa

Kauniin yksinkertainen klassisen ruskea nahkakäsine, jossa kosketusnäyttöominaisuus.

Lampaan nappanahka Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa. Lampaiden kasvatus on alueella tärkeä elinkeino, ja ruokatalouden sivutuotteena saadaankin käsineisiin erittäin hyvin sopivaa nahkaa. Etiopian karvalampaan nappanahka on ohutta, joustavaa ja kestävää, joten se on täydellistä käsineitä varten.
Lue lisää käyttämistämme materiaaleista >
100% käsityönä valmistettu Kaikki käsineemme käyvät läpi 100 tuotantovaihetta, jotka suoritetaan 100% käsityönä varmistaaksemme virheettömän laadun.
Lue lisää valmistusprosessista >
Sovita kotona Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Ilmainen toimitus ja palautus Tarjoamme kaikille tuotteille aina ilmaisen toimituksen sekä palautuksen. Toimitusaika on noin 1-3 vuorokautta.
Saatavilla myös myymälästä Nämä käsineet ovat saatavilla myös myymälästämme osoitteessa Eerikinkatu 1, 00100 Helsinki. Tervetuloa kokeilemaan käsineitä paikan päälle!
Katso myymälän aukioloajat >
Ammattitaidolla vuodesta 1929 Sauson käsinevalmistuksen historia linkittyy tiiviisti Sauson suvun historiaan. Nykyisen omistajan isoisä Svante Sauso sai käsineopin saksalaisilta mestareilta, ja perusti laatukäsineitä valmistavan tehtaan vuonna 1929 Järvenpäähän. Svanten jälkeen hänen poikansa Arno astui yrityksen johtoon, ja hänen käsistään yritys siirtyi edelleen seuraavalle, kolmannelle Sauso-sukupolvelle, jota edustaa yrityksen tämän hetkinen omistaja Sakari Sauso. Valmistus tapahtuu nykyään kauniissa Unkarin kaupungissa, Pecsissä, joka on maailman laatukäsinevalmistuksen osaamisen keskus. Suomessa ei ole enää koulutusta tai juurikaan käsityöosaajia tällä alalla. Käsineiden valmistus vaatii erittäin spesifiä käsityöosaamista, jota vielä Unkarista onneksi löytyy.
Tutustu Sauson historiaan >
100% tyytyväisyystakuu kosketusnäyttökäsineille
Jos käsineiden kosketusnäyttöominaisuus ei toimi, saat rahat takaisin tai toiset käsineet tilalle. Takuu on voimassa 12 kuukautta.
Lisätietoja ja ehdot >
Jaa share

Muut värit

  • Kosketusnäyttöominaisuus
  • Etiopian karvalampaan nappa- eli pintanahkaa
  • Neulosvuori 55% cashmerea 45% villaa, valmistettu Italiassa

Naisten klassinen ruskea kosketusnäyttökäsine. Yksinkertaisen tyylikäs muotoilu ja käytännöllinen kosketusnäyttöominaisuus tekevät näistä käsineistä erinomaiset yleiskäsineet syksystä kevääseen.

Etiopian karvalampaan nappanahka on luonnostaan pehmeää ja joustavaa, mutta samalla kestävää - nämä ovat ominaisuuksia, jotka tekevät siitä loistavan nahan käsineisiin. Ominaista tälle nahalle on myös kauniin kiiltävä pinta, joka antaa käsineille hienostuneen ulkonäön.

Käsineen kämmenpuolen nahka on lampaannappaa, joka on käsitelty ihon sähköä johtavaksi, mikä mahdollistaa koskestusnäytön käytön. Ominaisuus ei ole mikään pinnoite vaan se on nahan värjäyksen yhteydessä tehtävä käsittely, joka ei kulu käytössä pois. Nämä koskestusnäyttökäsineet todella toimivat!

Käsityönä valmistetut käsineet muotoutuvat käytössä sopiviksi. Alkuun käsineiden kuuluukin istua napakasti. Hienostunut step-sauma, jolla käsineen kappaleet on ommeltu kestävästi yhteen, on haastavin kaikista käsineompelussa käytetyistä saumatyypeistä. Vain kokeneimmat ompelijat osaavat sen.

Näissä nahkahanskoissa on sisällä lämmin ja pehmeä neulosvuori, joka on valmistettu Italiassa. Ylellisen cashmeren ja kestävän villan sekoitus on loistava käsineisiin. Cashmeren pehmeys ja lämmittävyys kohtaavat villan lämmönsäätelykyvyn ja kestävyyden tehden siitä ihanteellisen neuloksen. Taataksemme laadukkaiden käsineiden kestävyyden, asiakkaidemme käytössä on vuorinvaihtopalvelu, eli vuorin saa tarvittaessa vaihdettua uuteen.


Arvostelut

4 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 2021-10-03

Hanskat ovat itsessään ihanat, mutta tilattuani sain viestin sähköpostiin, jossa kerrottiin, että hanskat on lähetetty minulle. Kahden viikon päästä kyselin niiden perään ja kerrottiin, että vasta silloin ne on laitettu postiin. Meni sitten vielä n. viikko kunnes saapuivat.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote

Muut värit

Kosketusnäyttökäsineet 100% tyytyväisyystakuu kosketusominaisuudelle

Tutustu
Naisten mallisto Miesten mallisto